Witajcie
Tym razem pamiatka z wakacji w Egipcie
Pozdrawiam
Szukaj
Witajcie
Tym razem pamiatka z wakacji w Egipcie
Pozdrawiam
Początek bardzo obiecujący, dobrze zmontowane, świetne ujęcia, potem niestety nieco nudnawo tak od połowy. Rozumiem że celem było nurkowanie ale mało się dzieje. I film traci na tym.
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
No niestety, szalu tam pod woda nie ma No chyba, ze trafilby sie jakis rekin, to moze bylaby akcja Ale byl spokoj jak w akwarium
A mi się podoba
Co prawda faktycznie trochę nudno od połowy... czegoś brakuje.
Czym nagrywane?
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
Służbowo: R6 || T24-70/2.8 G2 || C70-200mm f/2.8L IS III USM
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Musialem niestety porzucic Nikona na rzecz Sony A7Sll. Zdjec juz praktycznie nie robie, a do filmowania w tej cenie nie ma nic lepszego. A z powoetrza DJI Mavic z filtrami Polar Pro.
Witam. Może przydała by się data na początku filmu oraz jakieś płynne zciemnienie na końcu filmu.
Nie jest tak że mi się nie podoba, bardzo mi się podoba, tylko wg mnie jest źle zmontowane, na początku są różnorodne, szybkie ujęcia a od połowy długie i mniej różnorodne, dlatego wydaje się że film jest nudny, a tak naprawdę nie jest. Może przydało by się skrócić te długie ujęcia albo wydłużyć ujęcia na początku? Expertem nie jestem ale filmów długometrażowych oglądałem w życiu sporo.
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
Skontaktuj się z nami