Szukaj
Widzę że to już tradycja na forum że każdemu NOWEMU musi się oberwać
wcale się nie dziwie autorce zdjęć, że jak to napisał moderator potrafi się odgryzsc bo jeśli ktoś potrafi tylko komentować
a w danej tematyce tak naprawdę jeszcze nic nie pokazał to i według mnie nie powinien się wypowiadać a tym bardziej krytykować innych
do Autorki
nie przejmuj się jak będziesz miała 1000postów to będziesz mogła mieć, nogi ,ręce , głowy poobcinane, bo takie zdjęcia już też tu widywałem
i będą same zachwyty,
pracuj nad warsztatem i wyciągaj wnioski ale tylko od tych co maja coś do powadzenie
zawsze sprawdź sobie kto wystawia ci komentarz i będziesz wiedzieć czy warto co kol-wiek odpisywać takiemu panu
Nudno i banalnie. Bez charakteru.
Jak napisał Stock, patrzysz i zapominasz.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Obrabiam sporo takich nudnych imprez, często jednak fotograf potrafi jakąś historie stworzyć, nie zawsze się da, często sporo kiczu i tandety zostaje na fotkach, ja mogę się tylko przyczepić to krzywego i złego kadrowania, zostawianie fragmentów obciętych czegoś na zdjęciach ale też: 5. ten śmieciowy kwiatek, 7. odbicia to straszny bałagan, 14. kawałek słomy, 15. lampa w głowie.
No i na koniec nie pochwalę się swoimi zdjęciami jako argument że potrafię lepiej bo nie pstrykam imprez, za to naprawiam czyjąś robotę i dbam o efekt końcowy bo nawet jakby to była praca charytatywna to też należy się przyłożyć, a jak za coś biorę pieniążki to tym bardziej.
Ostatnio edytowane przez ksh ; 26-04-2018 o 00:09
stock bardzo mi miło że uważasz mnie za nie dorosłego cieszy mnie to bo w moim wieku to komplement, ja mam odmienne zdanie jak i do tego co piszesz
tak i do zdjęć:
( zachowawcze i bezpieczne zdjęcia. Bez kpiny. Wolę taki konwencjonalny zestaw opatrzonych kadrów niż kolejny dziwaczny eksperyment, na który za chwilę młodzi będą patrzeć ze wstydem.)
cytat kolegi z forum i to w dodatku pod zdjęciami tej samej autorki mam nadzieje że się nie obrazi ale sam lepiej bym tego nie napisał ) no ale jestem stary i też może mi się podobać TAK?
Skontaktuj się z nami