Witam,

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
czwórka jest świetnym nadajnikiem żółtych fal radiowych
czyli RMF FM
He, he - nawet przez myśl by mi to nie przeszło! Ale DOBRE! W razie czego mam "all rights reserved" na taką reklamę RMFu .
Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
Kurdę, byłeś pareset metrów ode mnie... A browarek zimny stoi...
No zobacz!
Trzeba Ci wiedzieć, że w pięknych Cieplicach jestem urodzony! A w pięknym pałacu Schaffgotzów (tak to się pisze?) pobierałem trzy lata nauki na Filii Politechniki Wrocławskiej. Teraz wyemigrowałem do Wałbrzycha - za miłością mego życia , ale - specjalne miejsce w secu ma zawsze Jelenia Góra i jej przepiękna okolica.
A to piwo - jeszcze teraz, jak przypomnę sobie patelnię, jaka wtedy była - to o nim marzę.
Nic straconego - wszystko przed nami, w końcu jakiś karkonoski plenerek z silną grupą ALFa zrobimy razem!

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
mimo wszystko doloze wszelkich staran zebys sie go zechcial pozbyc
no i jeszcez zapomniales o jednym calkiem przydatnym jego aspekcie: panoramki. (...)
Przyznam się, że nie mam doświadczeń w panoramkach - poradź, jakim programem najlepiej kleić?, Aha - i jaka jest dobra głowica?

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
1 moim zdaniem przesadzona, reszta spoko za wyjątkeim 4 - jak dla mnie to MEGA SUPER ZDJĘCIE z którego aż bije dźwięk
Cieszę się, że coś przypadło do gustu. Rybiookofocenie trudną materią jest i basta! To, co podoba się jednemu - drugi uważa za totalną chałę - i vice versa. Niemniej - nie poddaję się i za czas jakiś, znów coś wytworzę w tej materii.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za uwagi
Art