Kurdę, byłeś pareset metrów odemnie... A browarek zimny stoi...![]()
Szukaj
Kurdę, byłeś pareset metrów odemnie... A browarek zimny stoi...![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Witam,
He, he - nawet przez myśl by mi to nie przeszło! Ale DOBRE! W razie czego mam "all rights reserved" na taką reklamę RMFu.
No zobacz!
Trzeba Ci wiedzieć, że w pięknych Cieplicach jestem urodzony! A w pięknym pałacu Schaffgotzów (tak to się pisze?) pobierałem trzy lata nauki na Filii Politechniki Wrocławskiej. Teraz wyemigrowałem do Wałbrzycha - za miłością mego życia, ale - specjalne miejsce w secu ma zawsze Jelenia Góra i jej przepiękna okolica.
A to piwo - jeszcze teraz, jak przypomnę sobie patelnię, jaka wtedy była - to o nim marzę.
Nic straconego - wszystko przed nami, w końcu jakiś karkonoski plenerek z silną grupą ALFa zrobimy razem!
Przyznam się, że nie mam doświadczeń w panoramkach - poradź, jakim programem najlepiej kleić?, Aha - i jaka jest dobra głowica?
Cieszę się, że coś przypadło do gustu. Rybiookofocenie trudną materią jest i basta! To, co podoba się jednemu - drugi uważa za totalną chałę - i vice versa. Niemniej - nie poddaję się i za czas jakiś, znów coś wytworzę w tej materii.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za uwagi
Art
D300 / D810 / F70 + Nikkory
Ja uzywam interfejsu PTGui. Chyba nic lepszego nie ma, a do pozniejszej konwersji do pliku mov - QTVR. Jesli chodzi o glowice, to w Polsce chyba ciezko cos dostac w rozsadnych pieniadzach, ale mozna taka glowice zrobic : ) Mozna tez takie cos sprowadzic ze stanow. U mnie w torbie jest Nodal Ninja, na rynku z takich tanszych jeszcze Panorasaurus (czy jakos tak to sie nazywalo) no i drozsze (wieksze i ciezsze ale bardzo stabilne) warianty od Manfrotto. Dla przykladu efekt takiej zabawy tutaj
pozdr.
ArtX
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Witam,
Podoba mi się trójka i czwórka .. i to bardzo. W jedynce nie obcinał bym tej latarni. Użycie tej techniki sprawdziło się w 1,3 i częściowo 4. W pozostałych nie zrobiło to na mnie dużego wrażenia. Gratuluje tych dwóch zdjęć!
Pozdrawiam:
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Skontaktuj się z nami