Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Kurdę, byłeś pareset metrów odemnie... A browarek zimny stoi...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Witam,

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    czwórka jest świetnym nadajnikiem żółtych fal radiowych
    czyli RMF FM
    He, he - nawet przez myśl by mi to nie przeszło! Ale DOBRE! W razie czego mam "all rights reserved" na taką reklamę RMFu .
    Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Kurdę, byłeś pareset metrów ode mnie... A browarek zimny stoi...
    No zobacz!
    Trzeba Ci wiedzieć, że w pięknych Cieplicach jestem urodzony! A w pięknym pałacu Schaffgotzów (tak to się pisze?) pobierałem trzy lata nauki na Filii Politechniki Wrocławskiej. Teraz wyemigrowałem do Wałbrzycha - za miłością mego życia , ale - specjalne miejsce w secu ma zawsze Jelenia Góra i jej przepiękna okolica.
    A to piwo - jeszcze teraz, jak przypomnę sobie patelnię, jaka wtedy była - to o nim marzę.
    Nic straconego - wszystko przed nami, w końcu jakiś karkonoski plenerek z silną grupą ALFa zrobimy razem!

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    mimo wszystko doloze wszelkich staran zebys sie go zechcial pozbyc
    no i jeszcez zapomniales o jednym calkiem przydatnym jego aspekcie: panoramki. (...)
    Przyznam się, że nie mam doświadczeń w panoramkach - poradź, jakim programem najlepiej kleić?, Aha - i jaka jest dobra głowica?

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    1 moim zdaniem przesadzona, reszta spoko za wyjątkeim 4 - jak dla mnie to MEGA SUPER ZDJĘCIE z którego aż bije dźwięk
    Cieszę się, że coś przypadło do gustu. Rybiookofocenie trudną materią jest i basta! To, co podoba się jednemu - drugi uważa za totalną chałę - i vice versa. Niemniej - nie poddaję się i za czas jakiś, znów coś wytworzę w tej materii.

Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za uwagi
    Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez art44 Zobacz posta
    Przyznam się, że nie mam doświadczeń w panoramkach - poradź, jakim programem najlepiej kleić?, Aha - i jaka jest dobra głowica?
    Ja uzywam interfejsu PTGui. Chyba nic lepszego nie ma, a do pozniejszej konwersji do pliku mov - QTVR. Jesli chodzi o glowice, to w Polsce chyba ciezko cos dostac w rozsadnych pieniadzach, ale mozna taka glowice zrobic : ) Mozna tez takie cos sprowadzic ze stanow. U mnie w torbie jest Nodal Ninja, na rynku z takich tanszych jeszcze Panorasaurus (czy jakos tak to sie nazywalo) no i drozsze (wieksze i ciezsze ale bardzo stabilne) warianty od Manfrotto. Dla przykladu efekt takiej zabawy tutaj

pozdr.
    ArtX
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Witam,

Podoba mi się trójka i czwórka .. i to bardzo. W jedynce nie obcinał bym tej latarni. Użycie tej techniki sprawdziło się w 1,3 i częściowo 4. W pozostałych nie zrobiło to na mnie dużego wrażenia. Gratuluje tych dwóch zdjęć!

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów