witam
czy warto doplacic drugie tyle do monitora s2111 czy kupic s1931 ? chodzi mi o to czy obszar roboczy itp bedzie na tyle wiekszy ze ulatwi mi prace przy obrobce zdjec.
Szukaj
witam
czy warto doplacic drugie tyle do monitora s2111 czy kupic s1931 ? chodzi mi o to czy obszar roboczy itp bedzie na tyle wiekszy ze ulatwi mi prace przy obrobce zdjec.
Oczywiście że warto. 21" to takie minimum socjalne, niezbędne do wygodnej pracy. Skoro jednak zastanawiasz się nad 21", to osobiście wolałbym dołożyć i kupić 24".
Jak widać minimum socjalne dla każdego znaczy zupełnie co innego i dla @Czornyja zaczyna się od Eizo 21 cali. Ja niestety muszę się zadowolić tańszymi rozwiązaniami i też nie narzekam, ale jak ktoś musi mieć najdroższe, żeby się dobrze czuć to cóż na to poradzić. Tak bywa.
PS.
Zawsze jeszcze można zaczekać na wyświetlacze OLED i walnąć na całą ścianę.
A co się szczypać.
Ostatnio edytowane przez david555 ; 10-06-2007 o 12:48
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
do obróbki zdjęć od 20" w zwysz, 19stka ma 1280-1024pix a 20stka 1600-1200pix to ogromna różnica.
nie przesadzajmy... na monitor seri CE mnie nie stac...
Chodziło mi o to, że tak naprawdę nie ma prostej odpowiedzi. Dla jednego 19" jest wystarczające, ktoś inny może uważać, że nawet 21" to nędza. Osobiście mogę powiedzieć tylko tyle, że pracując na codzień z 21-ką mocno żałuję, że nie mam 24-ki (albo i 30-tki).
jeszcze jedna sprawa - czy lepiej brac 21" panorame czy 21" zwykly?
21" panorama jest maława. Wolałbym zwykły.
Skontaktuj się z nami