Close

Strona 33 z 292 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 2916

Wątek: Co wybrać?

Domyślnie

Małpkę potrzebuję teraz. Lustrzanę później (będzie potrzebna do biznesu dlatego nie może byc jakiś tam amator). Canona nie lubię bo stosuje gripy w lepszych aparatach a ja gripa nie potrzebuję i tylko by mi przeszkadzał (i był problem czy kupować gorszy bez gripa czy lepszy z gripem - nie lubię takich dylematów, jak cię nie kijem to cię pałą), a nikon ma dopiero w d3. I w ogóle wygląd lustrzanek canona mi się nie podoba. Namierzyłem nikona s3000 podobnego do isusa 80 is, ale może będzie jeszcze coś lepszego.
    Ostatnio edytowane przez ANDERS ; 20-08-2010 o 11:22

Domyślnie

Mam. Godnym nastepcą tego ixusa będzie Nikon S8000 - to dla tych którzy mieli podobny problem. Pozostałym Użytkownikom dziękuję za pomoc i szczere chęci (specjalnie podziękowanie dla użytkownika o nicku Sabvel) .

Domyślnie

Cała przyjemność po mojej stronie
    Masz teraz nowszy aparat, życzę miłego użytkowania
    Pozdrawiam serdecznie
    Blog

Domyślnie

można chyba zamknąć
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rdcom Zobacz posta
    można chyba zamknąć
    to jest ogóolny temat do zadawania pytań, a nie temat ANDERSA, i nie moze zostać on zamknięty
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Borkowski Zobacz posta
    to jest ogóolny temat do zadawania pytań, a nie temat ANDERSA, i nie moze zostać on zamknięty
    sorry nie zauważyłem
    D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;

Domyślnie

Witam, proszę o radę, co wybrać bo mam poważny dylemat, czy brać C7D + 70-300IS, czy D300s + nowego tamrona 70-300 SP / ewentualnie Nikkora. Jak jest z Af-em przy kręceniu filmów, chodzi mi tu głównie o rejestrowanie np. lądującego/kołującego/startującego samolotu, czy biegnącego psa? Bardzo zamula?

Domyślnie

Witam prosze o radę bo nie wiem jaki Kupić Aparat mam dylemat pomiędzy tymi dwoma modelami

NIKON D5000 a D3100 (Nowość) który jest leprszy waszym zdaniem i dlaczego. powiedzcie mi jak wygląda w nim AF przy kręceniu filmu ?

Oraz powiedzcie mi jak długo wytrzymują akumulatory w tych aparatach ?
    Ostatnio edytowane przez WhiteCraft ; 03-09-2010 o 10:22 Powód: poprawa techniczna

Domyślnie

Podejrzewam, że D3100 jeszcze żaden z forumowiczów nie ma, więc możesz kupić i powiedzieć nam jak się sprawuje

A jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o D5000 to pytaj. Powiem, że jak na początek to super pucha.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

powiedzcie mi jakie minusy ma ten Aparat a jakie plusy ile wytrzymuje w nim akumulator (na ile zdjęć starcza tak mniej więcej)??

Strona 33 z 292 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów