Ja zainwestowałbym w szkła i lampy, do mody i portretów d200 jest ok. A za jakiś czas....![]()
Szukaj
Ja zainwestowałbym w szkła i lampy, do mody i portretów d200 jest ok. A za jakiś czas....![]()
D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800
..a za niedługi czas jednak będzie d700ale dzięki!
aparat + kit www.korzewa.com
Witam wszystkich!
Jako że przed chwilą się zarejestrowałem i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że dłuuuuugo z wami zostanę chciałbym bardzo serdecznie wszystkich powitać i wyskoczyć od razu z pierwszym pytaniem jako noob na forum
Od samego początku jestem przeciwnikiem canona, od samego początku uważam że nikon is the best.
Lustrzanki nie mam żadnej, zamierzam zakupić d700 ale będę na nią zbierał... nieważne. Ważne że będę ją miał
Teraz posiadam jedynie ixusa 80 IS. Ten aparat dobrze robi zdjęcia ale jedno mi w niej przeszkadza... jego napis z przodu. I chciałbym zakupić taki sam model odpowiadający parametrami i wyglądem lub zbliżonymi w zbiorze Nikona. Podpowiecie mi jaki to model?![]()
D700.. i tyle
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
D700 i już
D7100; kilka słoików N, T, S i reflektor SB;
ANDERS - d700 jako pierwsze lustro?? i to po przesiadce z czegoś takiego co nawet nie wiem czy ma coś więcej poza zielonym trybem? ostrooooooo
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
d700 dopiero będę miał w czasie liczonym w latach. Kosztuje trochę a bogaty nie jestem. A nie będę się przesiadał z zielonego trybu bo wcześniej miałem s5 dość długi czas a ten już jakiś manual posiada. Dlatego chce coś podobnego do tego ixusa bo jest małe, metalowe i dobrze robi zdjęcia. Jako że jestem bardziej kamerzystą niż fotograłem nie potrzebuję lustrzany. Narazie. Mam pewne plany na przyszłość i dlatego będę potrzebował dobrego sprzętu. Myślałem o d300s kiedy wyszedł na rynek ale d700 zbliżył sie cenowo do niego. Zatem nikon ma coś podobnego do ixus 80 is?
kup sobie canona 550d z jakimś fajnym szkłem... bdb zestaw do filmowania, a to że ktoś ma zapore przed marką, jest dla mnie dziwne, tym bardziej, że sam powiedziałeś "Jako że jestem bardziej kamerzystą niż fotograłem nie potrzebuję lustrzany.", a że potem było "Narazie." to 550d Ci wyjdzie na dobre... i będzie taniej...
Koledzy, przeczytajcie sobie dokładnie wpis kolegi ANDERS, toż to jawna prowokacja.
Blog
Skontaktuj się z nami