Close

Strona 199 z 272 PierwszyPierwszy ... 99149189197198199200201209249 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 981 do 1 990 z 2916

Wątek: Co wybrać?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imsocrazy Zobacz posta
    Słaby wybór. Mój o wiele lepszy. Pozdrawiam, liczę małych szumów na wyższych ISO. Hahahaha .
    Połóż się i odpocznij...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Połóż się i odpocznij...
    Podpisuję się pod tymi słowami.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Połóż się i odpocznij...
    Sądząc po komentarzu mam wątpliwość, czy to pomoże

Domyślnie

W sumie bardziej na miejscu byłoby "połóż się i ochłoń, ten aparat nie jest ideałem..."

Domyślnie

W sumie... masz 100% rację.
    Nikon

Domyślnie

Ależ jest . Mam extra szkła już skalibrowane i AF działa jak torpeda! ISO tak samo bardzo dobre. Mam jasne szkła i uniwersalne... Tak naprawdę D5100 się nie umywa do D7100 Sto razy lepszy półkowo sprzecik

Domyślnie

Sto razy lepszy półkowo sprzecik
    Żeby tylko...

Domyślnie

Ależ jest . Mam extra szkła już skalibrowane i AF działa jak torpeda! ISO tak samo bardzo dobre. Mam jasne szkła i uniwersalne... Tak naprawdę D5100 się nie umywa do D7100 Sto razy lepszy półkowo sprzecik

To teraz czekamy na fotki zrobione przez cb tym "sto razy lepszym półkowo sprzecikiem". Z chęcią i przyjemnością chciałbym obejrzeć te "sto razy lepsze" od D5100 zdjęcia.
    Nikon

Domyślnie

Napisał bym złe słowo na D7100 podczas fotografowania z sigmą 17-50 w pewnym momencie nie może złapać ostrości AF nie pomaga wyłączenie ani zmiana na MF dopiero zdjęcie obiektywu i po ponownym założeniu działa.

Klepnięte Nokia 3310

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta

To teraz czekamy na fotki zrobione przez cb tym "sto razy lepszym półkowo sprzecikiem". Z chęcią i przyjemnością chciałbym obejrzeć te "sto razy lepsze" od D5100 zdjęcia.
    Tylko jak je zrobić gdy sprzęt okupuje półkę w salonie:
    ...Sto razy lepszy półkowo sprzecik...
    P.S Imsocrazy, nie podniecaj się tak. Są jaśniejsze obiektywy od Twoich, a także aparaty z lepszym AFem czy użytecznym ISO.

Strona 199 z 272 PierwszyPierwszy ... 99149189197198199200201209249 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów