Szukaj
Nikt, nic?
Nawet technicznie nieproste zdjęcie, światła o różnym kolorze. Myślę, że powinno być ciemniejsze, zyskało by na klimacie.
Trochę za centralnie ta głowa (kadrowanie).
Jeśli zaczynasz - to jest OK.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Winieta przydała by się, żeby zwrócić uwagę na twarz dziecka. A poza tym to "normalne" zdjęcie dziecka, każdy ma takie swojej pociechy.
Wysłane z mojego ME173X przy użyciu Tapatalka
Ja sobie wyobrażam, że to zdjęcie nocne i światło z monitora. Ale by musiało mieć ten klimat, a tu go nie ma.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Całkiem to możliwe. Lepiej by było bez tego miejsca za dzieckiem, bez tego czerwonego czegoś i może by się z prawej strony ten monitor przydał. Może wyszłaby z tego jakaś historia. Bez tego to "każdy rodzic takie zdjęcie ma, mam i ja", dziecko po środku, z rozdziawioną buzią, w pokoju z nieciekawym oświetleniem.
@nik2000: nie zrażaj się![]()
Skontaktuj się z nami