Szukaj
Kadrowo i kolorystycznie wszystko gra. Ladne biele i niebo.
Troche szkoda, ze na pierwszym planie jest tak szaroburo-ponuro, szkoda ze tam sniegu tez nie ma.
Z minusow technicznych to troche brakuje detalu. Moze to byc wina obrobki, ale raczej totalnego braku swiatla.
Ogolnie mi pasuje
Fuji S5Pro / D90 / F801 / F601 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 / CPL / Cokin / Hitech.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dzięki za komentarz
Śnieg miejscami wywiany ale jak to powiedziała kiedyś pewna pani z TV "sorry ale taki mamy klimat"
Brak detalu faktycznie był zaraz jak się otwierało zdjęcie w ramce ale po jakimś czasie otwiera się już bez ramki i jest OK - przynajmniej u mnie.
- - - - kolejny post - - - - - -
Ciekawe bo teraz znów po kliknięciu otwiera się zdjęcie z ramką i ostrość siada. Dziwnie to działa. Wyczaiłem, że jeśli kliknie się prawym na zdjęcie i wybierze otwórz w nowym oknie to wtedy nie ma ramki i jest OK.
Pozazdrościć bycia w Samotni bez tłumów gości.
Zdjęcie super.
Śniegu trochę mało,
a jaka była temperatura ?
Ładnie zbudowany kadr, dobry kolor i detal.
Dla mnie pierwszy plan bardzo fajny choć może nieco bym go ożywił - i podoba mi się, że stoi w opozycji do reszty zaśnieżonego kadru
Bardzo fajna panoramka, przyjemnie popatrzeć na miejsce gdzie się było kilka razy
Jedno co bym poprawił to tak jak koledzy już wspomnieli o ożywieniu PP no i poprawić LDR , widać stemplowanie, które od razu rzuciło mi się w oczy Poza tym elegancja panie
Pozdrawiam.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Skontaktuj się z nami