Zostało mi się tylko dołączyć do gratulacji. Najważniejsze że zdrowe i by tak rosło. Wszystkiego najlepszego dla rodzinki.
Pozdrawiam
Szukaj
Zostało mi się tylko dołączyć do gratulacji. Najważniejsze że zdrowe i by tak rosło. Wszystkiego najlepszego dla rodzinki.
Pozdrawiam
wspaniałe zdjęcia, chylę czoła i oczywiście wielkie gratulacje!
pozdrówka
Dobre fotkiEh nie mogie przejsc obojetnie obok takich fotek mimo, ze nie ma na nich mojej zony to emocje budza prawie takie jakby to byla ona. Co do zdjec, to co dal Johny jest naprawde baaaardzo lagodne w stosunku do tego co sie dzieje na porodowce. Dla mnie najbardziej dolujaca na porodzie byla bezsilnosc.
D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)
Gratulacje olbrzymie! Wspaniały dzieciak i bardzo dzielna żona. No i zdjęcia udane
Ciekawe jak mój mąż się spisze za 7 miesięcy i czy będzie w stanie aparat utrzymać![]()
Gratuluje Wam dzieciakawspaniałe chwile.. i życze jeszcze lepszej przyszłości.
fajnego ma irokeza : )
Gratulacje!
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
oczywiście dołączam się się do poprzedników i szczerze gratuluje - jak dla mnie 4 najlepsza - udało Ci sie uchwycić nie tylko kobietę przed porodem ale również jej cierpienie oraz wsparcie męża (ten uścisk dłoni nadaje klimat zdjęciu)......
Jeśli to pierwszy raz to może być ciańkoCiekawe jak mój mąż się spisze za 7 miesięcy i czy będzie w stanie aparat utrzymać
Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuję!
Avatar nie jest aktualny - już nie palę.
Gratulacje i jeszcze raz gratulacje!
Poród to ciężka przeprawa dla kobiety, ale radość z posiadania dziecka w pełni ją rekompensuje (to słowa mojej żony)
Pozdrowienia dla żony i maluszka.
P.S. Chyba zainicjowałem nową świecką tradycję z tymi fotami z porodów![]()
Dużo sprzętu, mało czasu
Gratuluję dzieciątka.
Sam miałem okazję "asystować" przy porodzie i wiem jakie emocje temu towarzyszą.
Zdjęcia da się robić, tyle że nie do końca panuje się nad emocjami.
Nikon + słoiki
Fotografia ślubna Łódź
Skontaktuj się z nami