Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Narodziny

Domyślnie

Zostało mi się tylko dołączyć do gratulacji. Najważniejsze że zdrowe i by tak rosło. Wszystkiego najlepszego dla rodzinki.
    Pozdrawiam

Domyślnie

wspaniałe zdjęcia, chylę czoła i oczywiście wielkie gratulacje!
    pozdrówka

Domyślnie

Dobre fotki Eh nie mogie przejsc obojetnie obok takich fotek mimo, ze nie ma na nich mojej zony to emocje budza prawie takie jakby to byla ona. Co do zdjec, to co dal Johny jest naprawde baaaardzo lagodne w stosunku do tego co sie dzieje na porodowce. Dla mnie najbardziej dolujaca na porodzie byla bezsilnosc.
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

Gratulacje olbrzymie! Wspaniały dzieciak i bardzo dzielna żona. No i zdjęcia udane

Ciekawe jak mój mąż się spisze za 7 miesięcy i czy będzie w stanie aparat utrzymać
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Gratuluje Wam dzieciaka wspaniałe chwile.. i życze jeszcze lepszej przyszłości.

Domyślnie

fajnego ma irokeza : )
    Gratulacje!
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

oczywiście dołączam się się do poprzedników i szczerze gratuluje - jak dla mnie 4 najlepsza - udało Ci sie uchwycić nie tylko kobietę przed porodem ale również jej cierpienie oraz wsparcie męża (ten uścisk dłoni nadaje klimat zdjęciu)......

Domyślnie

Ciekawe jak mój mąż się spisze za 7 miesięcy i czy będzie w stanie aparat utrzymać
    Jeśli to pierwszy raz to może być ciańko
    Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuję!
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Domyślnie

Gratulacje i jeszcze raz gratulacje!
    Poród to ciężka przeprawa dla kobiety, ale radość z posiadania dziecka w pełni ją rekompensuje (to słowa mojej żony )
    Pozdrowienia dla żony i maluszka.

P.S. Chyba zainicjowałem nową świecką tradycję z tymi fotami z porodów
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

Gratuluję dzieciątka.
    Sam miałem okazję "asystować" przy porodzie i wiem jakie emocje temu towarzyszą.
    Zdjęcia da się robić, tyle że nie do końca panuje się nad emocjami.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów