Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Narodziny

Domyślnie

Zdjęcia dedykuję mojej żonie i wszystkim kobietom - poród to naprawdę ciężki kawałek chleba.
    znaczy o becikowe w tym wszystkim chodzilo?

gratuluje potomka

Domyślnie

Gratulacje! Maluszkowi życzę zdrówka i szczęścia Zdjęcia - bardzo dobre , ósemka wymiata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    My z kolei z powodu bardzo ciężkiego pierwszego porodu, drugi zaplanowaliśmy przez cesarskie cięcie w dobrym szpitalu. I to było to! Tym razem obyło się bez bólu i widoku męczącej się Żony.
    Przepraszam za OT -> Andy, w którym szpitalu ? Bo nas czeka to samo i chyba w IMiD.

A co do tego, że komuś takie zdjęcia mogą wydawać się niełatwe, to rzeczywiście chyba powodem jest to, że w kulturze masowej preferuje się to, co przyjemne i ładne. Starość, choroby, jak też rzeczy związane, tak jak tutaj ze szpitalem, z automatu budzą w wielu osobach negatywne odczucia. No chyba że ktoś jest np. lekarzem lub grabarzem

Domyślnie

Pozwolę się przyłączyć do gratulacji
    I oczywiście życzę wszystkiego najlepszego

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Zazdroszczę. Ja podczas porodu mojego syna byłem zielony ze zdenerwowania. Ktoś nawet podał mi aparat do ręki i kazał robić zdjęcia, ale jakoś - nie wiedzieć czemu - nie byłem w stanie. Po prostu nie mogłem.

Szczęśliwie minęło mi to na drugi dzień .

Acha... #1, #2 i #8 świetne!

Domyślnie

Gratuluję JohnyB.Wszystkiego dobrego
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Gratulacje, niech zdrowo rośnie,
    2 i 8 bardzo fajne.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

Gratulacje dla malzonki i nie mniej szczesliwego taty

A co do zdjec ...
    1 i 2 sa swietne... ale widzac 4 przeszedl mnie dreszcz... Dla mnie to zdjecie jest najlepsze z serii i jedno z lepszych jakie widzialem na forum(jesli liczyc emocje jakie we mnie wywolalo).

Domyślnie

gratulacje Johnny, oby rosło Wam jak na drożdżach i dużo zdrówka dla żony i syna
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

My z kolei z powodu bardzo ciężkiego pierwszego porodu, drugi zaplanowaliśmy przez cesarskie cięcie w dobrym szpitalu. I to było to!
    Moja małżonka uparcie chciała "prawami natury" - no i trzeba przyznać, że się udało - myślę, że to był drugi i o s t a t n i mój poród
    Toś ty taki mąż i ojciec że zamiast pomagać żonie i ją wspomagać, to żeś zdjęcia cykał?
    Kiedy pomoc była potrzebna - pomagałem!
    znaczy o becikowe w tym wszystkim chodzilo?
    Tyż
    Ja podczas porodu mojego syna byłem zielony ze zdenerwowania. Ktoś nawet podał mi aparat do ręki i kazał robić zdjęcia, ale jakoś - nie wiedzieć czemu - nie byłem w stanie.
    Miałem to samo przy córce, za pierwszym razem - teraz było już sprawnie
    Dla mnie to zdjecie jest najlepsze z serii i jedno z lepszych jakie widzialem na forum(jesli liczyc emocje jakie we mnie wywolalo).
    Dla mnie oznacza to, że efekt który chciałem osiągnąć osiągnąłem - NIC nie widać a widać tak wiele. Dziękuję!

Dziękujemy wszystkim bardzo za gratulacje!
    Avatar nie jest aktualny - już nie palę.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów