Close

Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 191

Domyślnie

Chyba znalazłeś. Ja miałem linka z forum adobe, potem przestał być aktywny. Pisałem parę postów wcześniej.

Domyślnie

Adobe mieszało coś z tymi swoimi stronami, stare linki przestały działać... Ale w tej chwili nie ma problemów z pobieraniem aktualnej wersji LR 6, 5 czy też 4.
    D300s D750 D5500 EPL5 z kitem NEX5 w rezerwie

Domyślnie

Mnie to i tak nie ratuje, bo straciłem część pracy, którą wykonałem na Lr Classic. Na szczęście nie było tego tak dużo, ale 2-3h jestem do tyłu.

Domyślnie

Cześć! Ja akurat siedzę nadal na pudełkowym Lr3 + PS CS5 Ext. Pewnie wielu z Was przesiadało się z programu na program i dziś używacie najnowszych wersji.. Jedną rzeczą której mi brakuje (pracowałem przez chwilę na nowszym Lr) to możliwość zmiany balansu bieli pędzlem lokalnie. Pytanie; czy przesiadka na Lr Classic doda mi jakieś funkcje jeszcze które są warte zachodu? Trochę zarosłem tymi programami, mają wszystko czego potrzebuję (oprócz WB na pędzlu) i zastanawiam się czy warto przechodzić na abonamentową wersję.
    ;]

Domyślnie

A weź sobie sprawdź sam. Najlepiej to zrobisz, bo wiesz czego Ci trzeba i co może być dla Ciebie ciekawe. Jak okres testowy Ci nie wystarczy to najwyżej zapłacisz za miesiąc. To akurat spora zaleta abonamentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adming Zobacz posta
    A weź sobie sprawdź sam. Najlepiej to zrobisz, bo wiesz czego Ci trzeba i co może być dla Ciebie ciekawe. Jak okres testowy Ci nie wystarczy to najwyżej zapłacisz za miesiąc. To akurat spora zaleta abonamentu.
    Nie widzę na stronie Adobe planu miesięcznego ani Lr CC, ani fotograficznego.
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Nie widzę na stronie Adobe planu miesięcznego ani Lr CC, ani fotograficznego.
    Bo takowego chyba nie ma... Jest Plan roczny z opłatą miesięczną i Plan roczny z przedpłatą.
    D300s D750 D5500 EPL5 z kitem NEX5 w rezerwie

Domyślnie

Ach, to brzydko zrobili. Wcześniej ktoś pisał, że można z miesiąca na miesiąc rezygnować, wiec się zasugerowałem.

JEst przynajmniej wersja próbna.

Domyślnie

dla mnie spoko zmiana to naprawde roznica w predkosci, dehaze, fajne sa te nowe gradienty z mozliwoscia zaznaczania obszaru, duzo nowych objektywow chociaz np 85 samyanga z chipem odnajduje mi jako nikkora 85 1.4 D ale to w kazdym programie tak go widzi wiec dziwne by lr widział go inaczej, ogolnie te plany nie sa takie złe jesli sie zarabia na fotografii
    d750 + d800+dk17m+dk19+ gripy newell+> nikkor 28 1.8g , Jupiter 37a, sigma 35 art, sigma 24 art, sigma 50 art, sigma 85 art +> sb910 + 400ws z aku +yn685 -> kiev 60 + sonnar 180
    https://500px.com/witoldpiotrowski

Domyślnie

Akurat jeżeli chodzi o profile aparatów i szkieł, to można wgrać samodzielnie nowsze. Nie wiem jak do LR3, ale do LR5 wgrywałem nowsze jak już oficjalnie nie było wsparcia od Adobe.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni