Parę dni temu widziałem na Fotopolis przeciek, włącznie ze zdjęciami produktów, ale już chyba go usunęli. A na oficjalnym kanale na YT pojawił się teaser.
Szukaj
Parę dni temu widziałem na Fotopolis przeciek, włącznie ze zdjęciami produktów, ale już chyba go usunęli. A na oficjalnym kanale na YT pojawił się teaser.
Obecny/stary design bardziej mi się podoba...
To akurat jest zupełnie nowa seria. Te dotychczasowe przejdą tylko facelifting.
Nazwa ta sama (Everyday Backpack)... Więc seria chyba ta sama, co najwyżej jakaś dodatkowy wariant/model. Tak czy siak na oficjalnej stronie cisza![]()
Everyday Backpack Zip, czyli wersja z suwakiem. Obok niej będzie klasyczna odświeżona wersja z magnetyczną klamrą.
Wg. mnie zmiana na gorsze.
...wizualnie oczywiście.
Myślicie że będzie działać przy zestawie 4 kotwiczek i dwóch uchwytów do nich, zamontowanie tego na odwrót (oczywiście z jakimiś dodatkowymi krótkimi paskami przy uchwytach żeby je połączyć z uszkami aparatu) - uchwytów do aparatu a kotwiczek do pasków? Bo jednak pasków mam więcej a przydałaby się opcja ich szybkiej zmiany/odczepienia...![]()
Niestety samych uchwytów się nie da dokupić, tylko luźne kotwiczki...
Ostatnio edytowane przez ikit ; 14-05-2020 o 20:39
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Uchwyty bez problemu można kupić.
Np. taki zestaw:https://fotozakupy.pl/product-pol-36...QaApMJEALw_wcB
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Skontaktuj się z nami