Po pierwsze - odstępy między zdjęciami, po drugie numeruj.
Dwa ostatnie, ze wskazaniem na ostanie. Drugie też prezentuje się ciekawie, chociaż prosi się o ciut więcej piasku z dołu.
Szukaj
Po pierwsze - odstępy między zdjęciami, po drugie numeruj.
Dwa ostatnie, ze wskazaniem na ostanie. Drugie też prezentuje się ciekawie, chociaż prosi się o ciut więcej piasku z dołu.
Tutaj jest... podpis
4, 1 i 2 w takiej kolejności-świetne. Ciekawą kolorystykę uzyskałeś. Temat oczywiście bardzo znany, ale udało ci się pokazać go nieco inaczej.
Fuji
A ja napisze tak. Nawet nie patrzę na zdjęcia..Choćby pogoda była nieziemska, choćby światło było bajeczne to..ile można oglądać torpedownie ? na każdym forum po kilka/kilkanascie razy ...torpedownia. Sztampa, samograj i wiele innych określen. Możecie sie nie zgadzac ale tak mnie już korciło aby to napisać. Działy krajobrazowe powinny się nazywać "Krajobrazy (bez torpedowni, Giewontu i Kasprowego)
Mnie się ostatnie dwa podobają... temat mocno oklepany i rewolucji tu nie ma... ale jak pokazują to obejrzeć znowu można![]()
![]()
D300s D750 D5500 EPL5 z kitem NEX5 w rezerwie![]()
Witam!
1.Ad cite: Z tym się nie zgodzę. Ten sam motyw można próbować pokazać na WIELE sposobów, tak samo, jak ten sam temat projektu można zrealizować w zupełnie różny sposób (pomijając oczywiście plagiaty). Sprawdziłem to na studentach wielokrotnie. Nawet więcej - można nawet pomyśleć o jakimś konkursie, kto najlepiej coś konkretnego pokazał - a wtedy w sposób naturalny wszyscy Uczestnicy powinni focić to samo. Np. "The best of.." i dodać: Torpedownię, Giewont, etc...
2. Podobają się, ze wskazaniem na 4.
pozdrowienia!
Nie pomoże sprzętu kupa, jak fotograf d...a...
I... zlikwidować dział "Portret". Przecież tam każde zdjęcie to, to samo. Jakaś pani lub rzadziej pan, ale w końcu zawsze to samo
A mnie się torpedownia podoba. Nie byłem tam, zdjęcia nie zrobiłem, ale się podoba.
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami