Szukaj
Co tu duzo pisac. Swietne kadrowo-bardzo dobre zagranie pierwszym planem. Kolorstyka mi pasuje.
Ogolnie bardzo dobry fot
Tylko szkoda, ze nie dales linka do wiekszej wersji, jak to przewaznie czynisz.
P. s Tak dluzej patrzac musze jeszcze pochwalic jedna rzecz, Otoz mz zdjecie jest trafione w punkt jesli chodzi o WB-kolorystyke-ogolnie proporcje cieplo-zimno.
Snieg bialutki, szarosci na chmurach tez idealnie, a jednoczesnie nie jest za cieplo....ani tez za zimno. No w punkt.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Zdjęcie generalnie OK, ale konstrukcyjnie wali się chyba w lewo.
Prawa część morza i jej linia horyzontu wyznacza poziom , niestety inaczej sie nie da , a jak zaczne poziomowac na "oko" bo załuzmy lepiej to pasuje , to zaraz beda tacy ktorzy sie odniosą do tego elementu o którym pisze . Przy tego typu kadrach gdzie linia horyzont nie jest oczywista , mam na mysli skały, jest trudno ustalic inaczej poziom anizeli przyjeta przezemnie metoda, wystarczy podniesc zdjecie do lini przegladarkiPozdrawiam
Brakuje mi lepszego światła, lepszej plastyki, ale podejrzewam że ciężko było bo pogoda pochmurna.
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
Mi Janku ta fota jednak pasuje najmniej z Twoich dotychczasowych. Ogólnie mówiąc to jest tam
"zbyt dużo grzybów w zupie". Brakuje mi jakiś mocnych punktów obrazu, bo same góry z niebem są
rozproszone przez mnogość głazów przez co wzrok trochę "lata" po obrazie bez "prowadzenia" tak jak
w wielu innych Twoich obrazkach. Natomiast kolorystycznie bardzo fajny, "złowieszczy" klimat.
Skontaktuj się z nami