Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: piatek

Domyślnie piatek

zapraszam na kolejne strony zdjec jest juz 6

w piatek zrobilismy mini warsztaty, byl Jacek_z, jeszcze jeden fotogra i "fotografka" niezrzeszeni..choc nikoniarze i porobilismy sobie troszke, w sumie spotkanie bylo pod moj projekt, ktory zaczalem realizowac, ale pokaze dopiero calosc, przy okazji pare fot popelnilem, na poczatek 2 z 5 dziewczyn:

1. Olga

2. Julia (zawsze musze to samo powtarzac...to sa prawdziwe nieszopowane oczy

Pozdrówka Jacek ....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Poznań

Domyślnie

1. badzo mi się podoba, szkoda tylko że taki bałagan we włosach choć to też ma swój urok.

2. - no szkoda, że zamierzony centralny kadr nie jest dokładny, przy takim kadrowaniu myślę , że wypadałoby też stworzyć iluzję symetrii jeżeli chodzi o rozłożenie jej włosów, po prawej są przyklapnięte(oczywiście mówię tylko w kontekscie tej fryzury),
    - przeszkadza mi troche to rozmazane tło, nie wiadomo skąd bierze się światło na jej włosach po lewej stronie (oczywiście najlepiej byłoby bez niego).

modelki pierwsza klasa - pozazdrościć.
    oczy Juli niesamowite, wartoby poświęcić im więcej uwagi!

pozdrawiam!

p.s. chętnie podłączyłbym się pod takie warsztaty
    oko

Domyślnie

jestemjakims fetyszystą chyba , ale chciałbym zobaczyc troszke zmarszczek czy dołków górek niedoskonałości skory itd Chore co ? ale prawdziwe . Jedynka piękna - mimo plastiku a na 2 sie nie znam bo nie potrafie rozgraniczyć gdzie sie kończy obróbka POzdrawiam

Domyślnie

Ja nie będę się rozpisywał o technice - jedynka mnie rozwaliła, po prostu nie mogę się napatrzeć.

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Ja nie będę się rozpisywał o technice - jedynka mnie rozwaliła, po prostu nie mogę się napatrzeć.
    1. kadr jes..........
    próbowałem pisac komentarz
    nie potrafię...
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    To mamy takie same odczucia - nie mozna odciagnac wzroku... super!
    D7200

Domyślnie

1 super
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Domyślnie

Mam takie samo zdanie o jedynce jak pozostali
    Rewelacja

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

poniewaz fotki sie podobaja dodam jeszcze 2

1. jeszcze raz Julka

2. byla jeszcze z nami Natalia (Natalia glownie foci swoim D70s, ale jak widac tez pieknie pozuje)
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Super, ale .... My chcemy więcej Olgi ! My chcemy więcej Olgi ! My chcemy więcej Olgi !

Tak na marginesie - fajne są tła. Mam jednak wrażenie (mogę się mylić), że są to tła płaskie, które udają takie trójwymiarowe albo są jakoś PSute. Czasami ich rozmycie jest bowiem baardzo duże, acz o podobnym stopniu na całej powierzchnii. Hmmmm. No i oczywiście dobre doświetlenie pierwszego planu... Coś jest w tych zdjęciach, bez dwóch zdań. Przykuwają uwagę.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów