Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 56

Wątek: d300

Domyślnie

Znajomi w Stanach cosik podpytali (pracują w hurcie perfum i elektroniki) i są jakieś przebąknięcia o nowym Nikonie Dxxx jeszcze na te Święta Bożego Narodzenia... Bardzo to niepotwierdzone, więc nie odważyłem się zakładać nowego wątku, ale skoro już jest to dodaję swoje 3 grosze
    Jeśli by się tak stało rzeczywiście, to ja już odkładam na brand new D200
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grześ Pseudonim Zobacz posta
    Zapowiedź na listoad 2007, więc pierwsze egzemplarze kwiecień 2008 a ogólnie dostępny - przed Bożym Narodzeniem 2008. Zawsze tak u Nikona było, więc dlaczego tym razem miało by być inaczej?
    premiera D80 była w sierpniu (prezentacja miesiąc wcześniej), we wrześniu aparat był już dostępny w niektórych sklepach a w październiku już normalnie. więc nie zawsze tak jest

najlepsze z tego co pisze Ken to jest to:
    "Nikon usually releases everything in Finland, France or countries that begin with the letter F first to respect the F mount and F series heritage"
    Ostatnio edytowane przez mkwiek ; 07-06-2007 o 19:28
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    premiera D80 była w sierpniu (prezentacja miesiąc wcześniej), we wrześniu aparat był już dostępny w niektórych sklepach a w październiku już normalnie. więc nie zawsze tak jest

najlepsze z tego co pisze Ken to jest to:
    "Nikon usually releases everything in Finland, France or countries that begin with the letter F first to respect the F mount and F series heritage"

To i FPolsce powinno być wcześniej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysio Zobacz posta
    Moja mama jest psychologiem a ze jest z Krakowa to da ci jakąś promocyjna cenę i pomoże, bo widzę, że masz dość duże problemy z sobą.
    to bylo obrazliwe
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Oszczędny w słowach Awatar bagnino
    Miasto
    Waw-Kalisz-Wroc-London

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ...i właśnie dzięki takim przykładom radosnej twórczości widać, za co Nikon płaci tyle kasy Giorgetto Giugaro...
    Oj Giugiaro podejrzewalem o cos wiecej.......
    Analogue only - Nikon, Canon, Olympus, Minolta and much more + coolscan5 by to skanowac
    http://plfoto.com/133843/autor.html

Domyślnie

O ile pamiętam, to D40 też pojawiło się dość szybko i nagle
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysio Zobacz posta
    Moja mama jest psychologiem a ze jest z Krakowa to da ci jakąś promocyjna cenę i pomoże, bo widzę, że masz dość duże problemy z sobą.
    Współczuję...
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel Pawlak Zobacz posta
    Jest rozwiązanie... Mam D70 które ma a liczniku chyba tyle ile to D2h jak je kupowałeś. Zamieńmy się ! Dorzucę jeszcze dodatkowy (nowy) akumulator, szybką kartę CF 2GB 120x i sigmę EF-500 DG-super z dyfuzorami. Pozbędziesz się tego badziewia D2h i oboje będziemy szczęśliwi. Co Ty na to ?
    ok
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

"...i właśnie dzięki takim przykładom radosnej twórczości widać, za co Nikon płaci tyle kasy Giorgetto Giugaro..."

Jak widac niektorym sie ilosc po...(mylila) z jakoscia
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Panowie, bardzo się rozgadaliśmy, ale nie na temat widniejący w nagłówku wątku, czy są jakieś konkrety dotyczące d300??? Kurcze już się boję, co wybrać d300 czy Canona 40d albo 5d?? Już się tego boję...Kupcie mi lustrzankę bo nie mog się zdecydować
    Będzie się działo na forum...
    Szkoda że mnie tu nie było jak wchodził d80

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów