Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    Jak już wcześniej pisałem cieszę się, że zdjęcie skłania do własnych poszukiwań. Wszelakie próby jak najbardziej wskazane. Wszak wtedy człowiek się najwięcej uczy.[...]
    Co do samej propozycji to trudno mi się nie zgodzić z puentą Szkoda by było obcinać dół, który wiele wnosi do kompozycji.
    zachęcony powyższym, spróbowałem pogodzić obie wasze wizje i chcąc zachować świetny dół poszedłem w stronę kwadratu ale nie jestem przekonany - oryginalny kadr najbardziej mi pasuje

Cytat Zamieszczone przez krunz Zobacz posta
    Gęsty filtr ładnie temperuje takie południowe mocno agresywne światło. Dzięki.
    to prawda jakiego użyłeś na powyższym zdjęciu? ja najpierw muszę się pozbyć swojego ND3.0 77mm i dokupić taki sam 72mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -zahir- Zobacz posta
    zachęcony powyższym, spróbowałem pogodzić obie wasze wizje i chcąc zachować świetny dół poszedłem w stronę kwadratu ale nie jestem przekonany - oryginalny kadr najbardziej mi pasuje

to prawda jakiego użyłeś na powyższym zdjęciu? ja najpierw muszę się pozbyć swojego ND3.0 77mm i dokupić taki sam 72mm
    Hmm wersja w kwadracie nie jest zła W prostokącie po prostu więcej widać.
    Co do filtra do użyłem NiSi ND 2000. Fajna sprawa, polecam.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Szkoda cokolwiek tu przycinać, bo zarówno niebo, jak i zielony dół bardzo dużo wnoszą do tego kadru. Chmura jest fenomenalna. Całość - bardzo dobra. Oby więcej tutaj takich fotografii.
    Dzięki