Modelka alternatywna oczekuje na propozycje współpracy
https://gwiazdy.wp.pl/wnuczka-bylego...0294644295297g
Co wy na to ?
Szukaj
Modelka alternatywna oczekuje na propozycje współpracy
https://gwiazdy.wp.pl/wnuczka-bylego...0294644295297g
Co wy na to ?
na czym polega "alternatywnosc"?
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Tak o sobie pisze
Witam, jestem wytatuowaną modelką alternatywną, która chciałaby zrobić fajną sesję zdjęciową na regule tfp. Mam 165 cm wzrostu, brązowe oczy i włosy do pasa. Sesja byłaby w stylu kitsch / barbie / psychodelia – pisze o sobie w sieci.
co drugi dzieciak ma teraz tatuaze. alternatywnosc moze wynikac ze 165cm wzrostu, normalnie biora od 170![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
jak na czarno i mrocznie a na szyi obroża to już 'alternatywa'
Za moich czasów to... dziary robili tylko w więzieniu
Dziewczyna potrzebuje rozgłosu, ma nazwisko, dziadziunio może coś wesprze, a czy zrobi karierę to zobaczymy, do kariery na ściankach wiele nie trzeba.
... a jak panienka skończy dzieści lat i dziary będą mocno "passe" to będzie wstydziła na mieście pokazać.
Modelka mz wina mieć nie tylko zadbane paznokcie, ale ciało bez upiększeń. Takowe zawsze można domalować pod aktualną sesję.
Tutaj jest... podpis
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Nazwisko ma znane, więc zrobił się sztucznie nakręcany szum. Ogrom tatuaży, więc sama się ograniczyła do niektórych stylistyk. Jeśli wytniemy nazwisko to jest to kolejna nastolatka, która chce spróbować swoich sił i mieć trochę fajnych zdjęć. Ta cała "alternatywność" to słowo wytrych, które jest nadużywane i w sumie niewiele znaczy. Ogólnie to ładna jest (tatuaże kwestią gustu) i gdyby sobie przygotowała fajną stylizację to pewnie bym zabrał na TFP. Jedyna obawa, czy by za nią nie przyszło kilku fotografów chcących uwiecznić przebieg sesji na potrzeby prasy brukowej i portali na podobnym poziomie, mógłby się zrobić tłok.
Nie mam nic przeciwko dziarom bo sam takowe posiadam, ale są pewne granice, zwłaszcza u kobiet. Ot, taka moja subiektywna opinia. Niemniej jednak laska chyba nie była świadoma fali hejtu jaki na siebie ściągnie. Dziadzio wszak jest znany i lubiany. Lub zupełnie wprost przeciwnie.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami