Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: E i K

Domyślnie

Chłopak się bardzo ucieszył, a to zdjęcie to tak jak pisałem jedno z wielu, które mi przypadło do gustu i chciałem pokazać, dlatego prosiłem o fachową krytykę a nie o bluzgi.
    Światło miało padać z boku, miało wyglądać realnie, a tv obciąłem przypadkiem i mam zdjęcie z całym telewizorem, podłoga też jest w klimacie.
    Nie chodziło mi o zdjęcie z imprezy imieninowej, tylko o zdjęcie artystyczne, więc proszę bardziej doświadczonych ode mnie w fotografii o krytykę, ale nie w stronę modelki czy jej chłopaka.

Ps. widziałem zdjęcia z galerii "shadowArt" . Więc proszę o ogładę...

A zdjęcie ma swój tytuł i świadczy on o tym żę nie tylko ma na nim być widać kobietę, ale i instrument.

ghaxx
    Gość

Domyślnie

Moim zdaniem nikt nie krytykuje modelki, a tymbardziej jej chłopaka. Jest trochę racji w tym, że to konkretne zdjęcie średnio pokazuje dziewczynę. Siedzi ze zgarbionymi plecami i zasłania się ręką... Za to sam pomysł na zestawienie modelki z fortepianem, gaśnicą i telewizorem bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Prosszę! Jest dziewczyna, pisałem że nie chodziło mi tylko o nią, ale opisałem historię tych zdjęć, dlaczego powstały.

Więc proszę o dalszą krytykę.

Domyślnie

fotki jak dla mnie zbyt ciemne (pomijajac pierwszą) moze zacznij od poprawienia tego niedociągniecia. POzniej bedzioemy dalej szukac wad Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów