Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: +

Domyślnie

Dla mnie piękne ?

Wysłane z Xperia Z3
    Nikon D3300 - Sigma 17-50 F2.8 EX DC OS HSM - AF-S Nikkor 18-105 VR 1:3.5 - 5.6 G ED - Zenit Helios 44M 2/58 - Nikkor AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR - fotografowanie amatorskie

Domyślnie

Oj, moc działa się*!
    Piękne warunki złapałeś.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Tutaj wrzucam link do większej wersji bo pod zdjęciem coś sknociłem z tym linkiem.

Domyślnie

Zdjecie mi sie nie podoba.- lewa strona jest za ciezka, niebo nie ma zadnego niebieskiego elementu,, krzyz (to krzyz jest?) na srodku zbyt uwage przyciaga, elementy techniczne (maszt wysokiego napiecia, linia wysokiego napiecia) szkodza (temu) zdjeciu z grupy "landschaft". pzdr.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 09-06-2017 o 07:27
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Krzyż, skoro to temat zdjęcia (wnioskuję po tytule), chyba powinien przyciągać wzrok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    krzyz (to krzyz jest?) na srodku zbyt uwage przyciaga
    Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    Krzyż, skoro to temat zdjęcia (wnioskuję po tytule), chyba powinien przyciągać wzrok
    Hmmm... to jak to w końcu jest z tym krzyżem ? Przyciąga uwagę, czy nie

Domyślnie

To co napisałem to było właśnie odnośnie uwagi kolegi sufenta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    To co napisałem to było właśnie odnośnie uwagi kolegi sufenta.
    Racja Nie doczytałem dobrze Twojego posta.
    Swoją drogą też mnie zdziwiło, że ktoś mi zarzuca, że główny temat zdjęcia zbytnio przyciąga uwagę

Domyślnie

Temat zdjecia (tytul zdjecia) nie musi byc na samym srodku, ale jak juz jest i sie komus podoba to niech bedzie. Jest mnostwo zdjec, ktorych tytulowe obiekty nie sa centralnie umieszczone, ale, jak juz napisalem- podoba sie koledze autorowi i tak juz pozostanie. pzdr.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów