wszystko od d..y strony. Jeszcze nie ogarnąłeś jak się obsługuje aparat na poziomie podstawowym, ale już mówisz o zdobywaniu klientów przez fejsa. Zdjęcia mają poziom gimnazjalnej zgrywy i tam, między rówieśnikami powinny pozostać. W ich upowszechnieniu jest największy problem. Oznacza, że nie masz dystansu do tego co robisz, nie potrafisz krytycznie analizować swoich zdjęć. Ćwiczenie - podlinkuj jakieś zdjęcie z podobnego typu sesji. I sam napisz czym się różnią i dlaczego Twoim zdaniem. Sprawdzimy jak myślisz. Dziwność, odlot, i zryte berety? - daj mi to - tego najbardziej w tej sesji brakuje. "Dziwność" na tym zdjęciu jest banalna i wtórna. Gdyby się to jeszcze broniło warsztatem - ale też nie. Jak dla mnie to etap zachłyśnięcia możliwością strzelania fotek wszystkiemu co się rusza. I super - każdy pewnie tak zaczynał. Ale weź na wstrzymanie z publikacją gdziekolwiek - internet nie zapomina - ponoć.
No nie dał żadnych wskazówek technicznych stary Pan Piernik, tylko się kuna mądrzy.
Zadawaj sobie pytanie PO CO, DLACZEGO ROBIĘ TO ZDJĘCIE zawsze kiedy chciałbyś nacisnąć spust. A przed publikacją czegokolwiek weź zimny prysznic, albo idź pobiegać.
Brzmi to strasznie protekcjonalnie - wiem, ale musiałbym pstrzyć zdania emoikonkami, żebyś zrozumiał, że nie znalazłem sobie ofiary do wyżycia, albo musiałbym umieć pisać Twoim językiem.
Nie zwracamy się na Forum do siebie per "Pan"
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami