Szukaj
strasznie dziwne![]()
To jest beznadziejne. Technicznie i mentalnie. Wrzucaj na fejsa - będą lajki.
P.S "PHOTOGRAPHY" ooooo yeah + 100 do lansu
myślę co piszę
Przymuję krytykę na klate, ale kto tu się lansuje "PHOTOGRAPHY" i tak wrzucam zdjęcia na "fejsa" bo jest to największy rynek każdej branży na świecie i tam szuka się przyszłych partnerów biznesowych, a co do technicznych kwestii proszę o konkrety to może w swoich przyszłych pracach zastosuje się do rad ludzi którzy w fotografii siedzą dłużej niż ja (założył Pan konto jak ja byłem małym "szkrabem" który pewnie nie wiedział jak włączyć aparat
- - - - kolejny post - - - - - -
Wiem, że nie walą po oczach sygnaturami zdaję sobie sprawę, aczkolwiek pracują na takich zasadach jak ja czyli TFP do tego załatwiając fryzierkę i wizażystkę w moim wieku jak na budżet "szkolny" bo jeszcze się uczę a wiąże przyszłość z fotografią - to nie mogę pozwolić sobie aby ktoś podpisywał się moim/moimi zdjęciami bo już jedno swoje zdjęcie znalazłem w "banku zdjęć". Pracują "komercyjnie" oczywiście nie dodaję logotypów tak samo jak umawiam się z kimś, że nie mogę publikować zdjęc wtedy również nie dodaje sygnatur bo nie ma takiej potrzeby jak zdjęcia nigdzie "w wode" nie pojdą. Ale i tak dziękuje za słowa![]()
Dobrzy fotigrafowie nie walą po oczach sygnatura na zdjęciach. modelka niezła i pomysł jest.
Jak cosplay japoński![]()
Technicznie ci nic nie napisze, tez sie ucze jeszcze, ale do makijazu sie przyczepie. Ciekawy pomysl, nawet niezle to wyszlo, naprawde. Tylko jedna rzecz dyskredytuje - zbyt ciemny podklad. Niestety bardzo rzuca sie w oczy.
Skomplementuje za to pomysl. Jest dziwnie, ale podoba mi sie ta zabawa z sesja.
...tapatalk...
Skontaktuj się z nami