Szukaj
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
ZGŁOŚ SWOJE ZDJĘCIE DO TEMATYCZNYCH
PODEJMIJ WYZWANIE
Ktoś woła?Zlot pod domem prawie
Ja mam w końcówce czerwca i przez trzy pierwsze weekendy lipca wesela. Do tego awansuje się w tym roku, więc pod koniec lipca mam wizytę w kuratorium, żeby udowodnić, że pracuję, a nie lecę w pręta
Ale jak dacie termin, to może coś wymyślę
Będę zaglądał, choć w związku z pełznącym końcem roku, czasu mam coraz mniej
![]()
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
A wiesz, że to było drugie rozważane miastoW grę wchodził od początku Wrocław i Gdańsk...padło tym razem na Wrocław bo logistycznie łatwiejszy dla większej liczby osób co nie oznacza, że następnym razem nie spotkamy się w Gdańsku. No dobra - chyba się rozpędziłem. Zróbmy najpierw jeden
![]()
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
@Ostry600: może jakiś "wiatrak" uda Ci sie zorgnizowaćMielibyśmy wtedy prawdziwy "zlot"
A teraz śmiertelnie poważnie: jak na razie proponowane terminy padły bardzo mgliście. Może jednak konkretnie: może ostatni bądź przedostatni weekend lipca (22-23 lub 29-30 lipca)? To oczywiście propozycja do przedyskutowania, ale uznałem, że od czegoś trzeba wyjść, żeby nie musieć "głosować nad metodą głosowania"![]()
Lubię robić zdjęciaNa razie pstrykam
ja jedynie napomkne że im będa wyznaczane odleglejsze terminy tym gorzej będzie coś ustalić. Te lipcowe wydają się być rozsądne i kazdy zdąży sobie życie do tego zorganizowac jakoś. Niech zieloni wrzucą ankiete, szybkie głosowanie i zaklepane.
Śmiglo ciężko będzie. Nie ten rodzaj wojsk a poza tym to ja już "emeryt".
Bardzo fajnie @dannywrocek że wrzucasz konkretne propozycje. Też miałem dzisiaj taki plan. Trzeba zacząć gadać...
WYWOŁAJ RAWKA
PODEJMIJ WYZWANIE
Dzień doberoWidzę,że temat troche podupadł po początkowym entuzjazmie. No dalej forumowiczki i forumowicze,rozmawiajmy,ustalmy coś.
Lubię robić zdjęciaNa razie pstrykam
Skontaktuj się z nami