Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Twierdza Giżycko

Witam

Żałuję że nie miałem więcej czasu aby tam połazić dłużej, może kiedyś jeszcze się uda
    Wszelkie opinie mile widziane a zwłaszcza na temat konwersji do BW

Tamron 28-75

1.

2.

3.

4.
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

i jeszcze jeden

5.

Domyślnie

5 by mi podchodzila najbardziej gdybys tylko stanal rownolegle do bramy by bylo prosto i symetrycznie. Reszta bez rewelacji. Choc moze w sepii sprobowac? Lekka winieta i "zdjecie po pradziadku"

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Co do konwersji do BW jak sie bawisz w PS to włacz sobie Obrazek->Dopasuj->Mieszanie Kanałow zaznacz monochromatycznie i jeździj suwakami ile wlezie... Czerwony i Stały daj na '-' a Zielony i Niebieski Na '+'.
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Niestety nie widze tematu. Brama jakos nie wydaje mi siewystarczajaco ciekawa. Tez bym glosowal za 5, no i 4 moze. Co do konwersji, to ja uzywam Picasy, i efektu "filtrowane BW" czy jakos tak. Wybierasz tam kolor filtru, jaki bys chcial zalozyc na obiektyw pstrykajac w BW. Proste i geniejalne, 2 sekundy i zalatwione. Moim zdaniem, jesli nie masz jakiegos specjalnego zadania to Picasa jest duzo szybszym i latwiejszym narzedziem niz PS.

Domyślnie

Dzięki za wypowiedzi.
    Do konwersji korzystałem dokładnie z mieszania kanałów

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko29 Zobacz posta
    Do konwersji korzystałem dokładnie z mieszania kanałów
    "No to jesteśmy w domu"
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Dzięki Tobie poniekąd mogę pooglądać twierdzę...byłem w wojsku w Giżycku 3 lata temu ale nie dane było mi zwiedzić tego okazałego zabytku. Może więcej środka pokaż, jak masz oczywiście ?
    fordclubpolska.org

Domyślnie

Ze środka nie mam, byłem przed sezonem jeszcze i do tego miałem trochę mało czasu
    także tylko chwilkę sobie tam połaziłem

Uprawnienia umieszczania postów