Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr D Zobacz posta
    ale za żadne skarby bym nie zamienił go na mojego nikosia
    Jestem Twoim idolem za powyższe stwierdzenie
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Smile

fader_audio - prawda prawda
    D 600 | N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
    lkażdy z ludzi posiadających lustrznaki robiac fotki kompaktem brakuje im tego klapnięcia - prawda? pzdr

Prawda prawda, mam od kilku dni Canona 20d wcześniej d50 i d70 Canon jest lepszy...

Domyślnie

w tym momencie trafiles na shitliste wiekszosci forum. nie ma sie czym przejmowac

nota bene: 20d to polka d200/d100
    old punks never die
    http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
    leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H

Domyślnie

No, no ... brawo. Dawno już takich bzdur w takim idiotycznym i niepotrzebnym wątku tu na forum nie czytałem. Trza to zamknąć i skasować.
    RESPECT MY AUTHORITY !!!
    D80 + T12-24/4 + N18-70 + N70-300VR + Pentacon 200/4

Domyślnie

"Prawda prawda, mam od kilku dni Canona 20d wcześniej d50 i d70 Canon jest lepszy..."

JUZ NIE ZYJESZ !!!

W razie, gdyby ktos powyzsza wypowiedz potraktowal inaczej niz zart - niech sobie najpierw uczciwie palnie mlotkiem w dynie. Ale tak FEST...

Pozdro

"No, no ... brawo. Dawno już takich bzdur w takim idiotycznym i niepotrzebnym wątku tu na forum nie czytałem. Trza to zamknąć i skasować."

Eric T. Cartman, i wpadles nagle na pomysl, aby sie w ten sposob z owej grupy wyroznic? To powiedz mi tylko, czy na korzysc, czy wrecz przeciwnie...? bo jakos nie moge sie zdecydowac...

Owszem, przyznam racje, ze miejsce na taki watek znajduje sie raczej w dziale Cafe, jednak sposob zakomunikowania tej wiadomosci wydaje sie lekko nietrafionym...
    Ostatnio edytowane przez Seeker ; 03-06-2007 o 14:15
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Oj koledzy się na tego canona zagotowali - jak dzieci w piaskownicy

Co do FZ-50 to chyba najlepszy kompakt na rynku - zrobiłem nim kilkaset zdjęć i
    PLUSY:
    1) ustawienie prawie wszystkiego bez odrywania oka od wizjera (nie ekraniku!)
    2) 2 pokrętła z przyciskiem FN i mamy ergonomię wzorcową - mi nawet bardziej pasuje od D80 którego przez chwilę macałem - żeby mieć lepiej to już chyba trzeba D200 (oj dostanie mi się za to pewnie
    3) OBIEKTYW 35-420 jest ZAJ...STY - czegoś takiego w nikonie, canonie i innych lustrach chyba nie znajdziecie ...
    Wg. niektórych testów sam obiektyw jest wart ceny całego aparatu - zresztą jest tańszy od np 70-300 VR a gzie do tego jeszcze pucha ?
    4) stabilizacja obrazu naprawdę działa i to bardzo dobrze - mam teraz 55-200 VR więc mogę zrobić testy porównawcze
    5) Przy foceniu np ślubu można wyłączyć jakiekolwiek dźwięki i nikomu nie przeszkadzamy
    6) obiektyw nie wydłuża się przy zmienie ogniskowej, nic się na zewnątrz nie kręci przy AF

WADY
    1) szumy - nawet przy iso 100 dół ciemnej chmury był dla mnie nie do przyjęcia
    2) tylko 3 zdjęcia seryjne, a po pierwszym obydwa ekraniki robią się czarne i dwa następne to loteria !
    3) mały wyświetlacz (chociaż jest obracany – lecz nie tak jak w canonie i np. ze statywem nie będzie to współpracowało)
    4) czy wspominałem już o szumach ?
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

Owszem, przyznam racje, ze miejsce na taki watek znajduje sie raczej w dziale Cafe, jednak sposob zakomunikowania tej wiadomosci wydaje sie lekko nietrafionym...
    Chyba troszkę sie wqr i łem ale na szczęście nikt tego nie wziął do siebie i kilka osób pielęgnuje ten bardzo ciekawy temat chociaż nikt już nie wie o co chodzi.
    RESPECT MY AUTHORITY !!!
    D80 + T12-24/4 + N18-70 + N70-300VR + Pentacon 200/4

Domyślnie

btw, prawde mowiac nie jest to porownanie marek, lecz typow aparatow i ma sie troche nijak do tytulu watku...

"Oj koledzy się na tego canona zagotowali - jak dzieci w piaskownicy"

A uwaznie czytalismy?

"W razie, gdyby ktos powyzsza wypowiedz potraktowal inaczej niz zart..."
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Torreto-t1 Zobacz posta
    Prawda prawda, mam od kilku dni Canona 20d wcześniej d50 i d70 Canon jest lepszy...
    co to ma wspólnego z tym wątkiem, 20d jest dobrym aparatem ale z wyższej półki niż d70.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów