Szukaj
Najbardziej podoba mi się 3,4,5. Na pierwszym widać jakby miała odpryśnięty lakier z paznokci... a ja nie lubię jak kobieta ma nie pomalowane dobrze paznokcie. Ale może się czepiam. Te pierwsze w odbiorze (1 i 2) jakieś bardzo ciemne i ciężkie mi się wydają.
D7200/ 50 mm 1.8D/ SB700/
Nr 3 nic nie wnosi , reszta całkiem fajna.W całym zestawie brakuje mi klatki w ruchu, np. gdzieś na przejściu dla pieszych. Taki kadr ładnie zamykałby nam ten set, ale to tylko moje subiektywne odczucie. Zastanawiam się nad Twoją obróbką , wszystko w miodzie, ciepłe pastelowe kolory.Dziwnie wygląd twarz modelki, zwłaszcza na fot nr 3 , wygląda na spore ruchy pędzla w okolicy polika. Za jasno moim zdaniem, od czubka nos w dół jest znaczna różnica, mnie to razi. Cały set ładny więc moje "opowiadanie" skupia się na nr 3.
Moja gafa, zapomniałem całkowicie o tych paznokciachTe ciemne no cóż takie miały być. Może się podobać lub nie
Mi też tu brakuje kadru w ruch, zdjęcie takie powstało, ale co tu dużo mówić nie podobało mi się
Co do 3. była źle naświetlona podczas robienia zdjęcia i tutaj niema co ukrywać że ratowałem się trochę przed prześwietleniem, ale miała to coś co mi się podobało. A to co jest na poliku, to masa drobnych włosków. Taki sam efekt zrobił się na czole modelki, przez co wyglądała jakby miała masakrycznie pomarszczone czoło![]()
Ale dzięki wielkie za ocenę, jeszcze trochę mi brakuje do tworzenia reportażu portretowego![]()
Ładnej "jakości" są te zdjęcia. Bardzo mi się podoba efekt końcowy. Jak domyślam się to nie tylko obróbka ale i światło na miejscu... Czy doświetlałeś jakimś błyskiem?
Dziękuje, wszystko to światło naturalne, bez błysków itp![]()
Skontaktuj się z nami