Szukaj
Gratulacje. Jestem pod wrażeniem.
fordclubpolska.org
Pierwsze dobry kadr, ale wg mnie, ta chromowana poręcz psuje klimat tego miejscaJakoś mi nie pasuje, ale już nie miałeś wpływu na to
Drugie mi się podoba, chciaż z lewej ocean i niebo trochę zbyt jasne. pozdrawiam
Mnie się oba podobają
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
na pierwszym niebo jest trochę nierówno spolaryzowane. Za to dwójka mi się podoba![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
super klimat
na jedynce kolorystyka chromu mi sie podoba - choć w całości niknie
na dwójce - piekne morzę dwóch kolorowych światów.....
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Dwójka mi się bardzo podoba
jak dla mnie świetne zdjęcia. Dwójka mi się bardziej podoba choć pomysł na jedynkę bardzo ciekawy, a jej wykonanie również bardzo dobre.
s0qs
----------------------
D80 + Nikkor 18-135
Oj! dwójeczka ma klimat. Na jedynce wg mnie za dużo rzeczy naraz i cholera wie na czym się skupić: poręcz, schody, latarnia, wszystko bardzo ładnie ujęte, ale jakoś mi tak oczy latają. A może o to chodzi ?![]()
Dzieki za spostrzeżenia, racja - polaryzacja zawsze sprawia problemy, co do kadru 1 rozważałem różne opcje jednakże gra chromu, bieli, błekitu, urzekła mnie już na miejscu - dokładając do tego geometrię i układ świateł na schodach nie mogłem się oprzeć chęci naciśnięcia spustu, choć jak zauważył Szuwar ciężko się zdecydować na czym oczy zatrzymać (szuwar - miałeś podjechać wzrokiem po poręczach do latarniz tąd tytulik).
Miejsce urokliwe nawet bardziej niż na moich fotografiach - dla wytrwałych namiary ... Byron Bay![]()
i gwoli wyjaśnienia ...
Mogę podpiąć jeszcze dwa zdjęcia, już czysto poznawczo z tej lokacji o ile nie macie jeszcze dość, ale to już na wyraźną prośbę![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Skontaktuj się z nami