Szukaj
Warun, kolor i swiatlo oszalamiajace. Bardzo mi sie podoba.
Jedynym minusem, na ktory musze zwrocic uwage to kadr. Po poprawkach kadru moze wyjsc totalna miazga, mz ofc
Ja bym przycial deczko dolu, tak 1 cm tylko zeby ta chmura nadal fajnie zamykla kadr. Z gory bym obcila ciut wiecej, bo teraz wzrok niepotrzebnie ucieka na ciemne niebi, ale tak przyciac zeby zachowac ta gorna linie chmur. CZyli ok 2 cm, zeby nad chmurka pod napisem "zapraszam", bylo ze 2-3mm.
I jeszcze ze 3,4 cm prawej zeby grupke swierkow przesunac blizej mocnegoi punktu.
Podsumowujac;
Bardzo mi sie wszystko podoba, ale delikatnie skorygowal bym kadr zdecydowanie i jest WOW mz![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
No no... powiem Ci, że nie wiem co powiedzieć. Podoba mi się bardzo. Zastanawiam się, czy nie lepiej obciąć ciemną górę.
Bajka. Podoba mi się bardzo. Świetnie poradziles sobie z tym
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo mi się podoba. Pełnię szczęścia zaburzają tylko dziwne rzeczy w okolicy przepaleń na chmurach. Co nie zmienia faktu, że świetnie wykorzystane warunki. Gratulacje.
Skontaktuj się z nami