Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Zamek w Malborku

Dwie pocztówki z mojej krótkiej wycieczki do Malborka.

1.

2.

Domyślnie

1 takie, że się prawie przewróciłem z fotelem na prawo. Za silne światło. Dobry obiekt jak płyta której słucham, masz jakieś foty z wnętrza tego zamku?
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    1 takie, że się prawie przewróciłem z fotelem na prawo. Za silne światło. Dobry obiekt jak płyta której słucham, masz jakieś foty z wnętrza tego zamku?
    Poprawiłem - powinieneś teraz wysiedzieć w fotelu . W jakim sensie "za silne światło"?

Mam foty z dziedzińca i okolic - nie fotografowałem w środku.

Domyślnie

Kraftsman - nie chcę się "wymandrzać" ale polecam Ci zainteresowanie się techniką HDR. Do tego typu obrazków rozpiętość tonalna matrycy jest za mała. Polecam:
    www.obiektywni.pl/czytelnia/artykul-197-0.php
    sporo czytania ale naprawdę warto a przy okazji również galeria autora:
    www.obiektywni.pl/autorzy/autor-367-0-0-0-0.php

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    Poprawiłem - powinieneś teraz wysiedzieć w fotelu .
    Ja tu nie widze zadnej poprawki -- nadal jedynka leci w prawo. Nie widzisz, ze linie pionowe murow sa krzywe?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ja tu nie widze zadnej poprawki -- nadal jedynka leci w prawo. Nie widzisz, ze linie pionowe murow sa krzywe?
    czy jeszcze? staram się jak mogę . wyciąłem też krzaczki z pierwszego planu .

Uprawnienia umieszczania postów