Dziękuję i życzę spełnienia marzeńMoim marzeniem zorza i widmo brockenu, o którym co rusz słyszę ale nie widzę.
4. Panoramiczy format na osłodę braku sklejki. Dziękuje wszystkim za wizytę
Szukaj
Dziękuję i życzę spełnienia marzeńMoim marzeniem zorza i widmo brockenu, o którym co rusz słyszę ale nie widzę.
4. Panoramiczy format na osłodę braku sklejki. Dziękuje wszystkim za wizytę
Lepiej uważaj z takimi marzeniami
"Wśród taterników istnieje przesąd mówiący, że człowiek, który zobaczył widmo Brockenu, umrze w górach. Wymyślił go w 1925 i spopularyzował Jan Alfred Szczepański."
Ale z drugiej strony...
" Ujrzenie zjawiska po raz trzeci âodczynia urokâ, co więcej â szczęśliwiec może się czuć w górach bezpieczny po wsze czasy"
D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D
Pięknie. Dwójka dla mnie najbardziej pasuje. Kontrasty i ograniczona ilość kolorów tworzą kapitalny surowy zestaw. W górskiej fotografii to "robi"... Warun się trafił piękny!
NIKON
Niesamowite. Dwójka jest niezła, ale moim faworytem jest jedynka, z tą na maksa rozciągniętą rozpiętością tonalną i jaśniejszą górą. Na obydwu podoba mi się też dół, który teoretycznie jest szary i smutny, ale ta monotonia jest poprzerywana gwiazdkami świateł. To na dole to mgła, czy smog?
Jedynka, jest niesamowita, a te białe chmurki u góry dodają tylko uroku i ładnie urozmaicają kadr, pasują i to bardzo wg mnie. Brawo
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
Skontaktuj się z nami