Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Question lampy - studio - start - zestaw

mam możliwość zamówienia w cenie 550 PLN takiego zestawu:

Dwie parasolki na dwóch statywach, każda parasolka ma po dwie oprawki a w nich jedną żarówkę do światła modelującego i jedną z fotocelą... mógłbym używać albo tego albo tego...
    pytam tylko na ile taki sprzęt zda egzamin na początek kariery 'studyjnej' ?? czy może proponujecie jakiś inny podobny zestaw?? proszę o radę.. - pozdrawiam
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

Pięknie, ale... gdzie ten zestaw?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Proponuję na początek Quantuum 300Ws za podobne pieniądze i jakąś blendę - więcej zdziałasz, masz system do rozbudowy, niezłe lampy z 2 letnią gwaracnją i sporym koszem akcesoriów...

www.foto-tip.pl - Karol
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Question

a co możecie mi powiedzieć o tym: ??? http://www.eltec.alpha.pl/produkt.php?id=940

na początek chyba wystarczy...
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

Słowo profesjonalna wszystko tłumaczy
    Al "CAPONE" Bundy

Talking

- ok... zauważyłem ten szczegół... ale tam mogli napisać równie dobrze okazja, sale, XXprofesional, itd... a ja jestem w tym temacie zielony...

Domyślnie

Ile masz do wydania maks i czy myślisz o rozbudowie?
    Al "CAPONE" Bundy

Red face kasa

myślę ze z 700 stówek jeszcze bym poświęcił... generalnie chce aby to były dwa softboxy (110 x 2), dwa statywy (60 x 2) więc zostaje mi 360 plnów na lampy...

Domyślnie

Jak bym nie kombinował to nie wymyślę. Osobiście powiem tylko ze nigdy nie popełniłbym drugi raz błędu zakupu tanich lamp i to bez systemu... To już lepiej kupić statywy, parasolki, tanie lampki zza wschodniej granicy i fotocele lub stopkę. Zmieścisz się spokojnie w 400 zł...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

a co daja za wschodnia granica ?
    bo ja chetnie kupie palnik 500Ws

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów