Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

No proszę dzisiaj znowu dostałam taką propozycje http://oemversions.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    Najtaniej CS2 można chyba nabyć jako upgrade. U nas kosztuje dość sporo, ale oficjalnie można ściągnąć z netu za chyba 149$. Trzeba mieć tylko starszą wersję PS. Ja OEM PS 6.0 nabyłem chyba rok temu z jakimś śmiesznym elementem komputeowym za 100euro. teraz tylko zassać z netu upgrade, zapłacić 500zł i legal CS2 za jakieś 900zł
    A zrobiłeś już tak? Bo mi się wydaje, że wersje OEM nie dają prawa do upgrade, ani chyba do niczego w ogóle
    Tomek
    <strike>D90</strike> | <strike>18-200</strike> | <strike>35/1.8</strike> | <strike>S 10-20</strike>

Domyślnie

Fajna jest teraz promocja na Creative Suite - jak kupisz full albo uprgrade, to ci dają "gratis" Intuosa3 A5. Gdyby nie moja znakomita sytuacja finansowa, to bym sobie chetnie apgrejdnął

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heretique
    Cytat Zamieszczone przez rocznik70
    Najtaniej CS2 można chyba nabyć jako upgrade. U nas kosztuje dość sporo, ale oficjalnie można ściągnąć z netu za chyba 149$. Trzeba mieć tylko starszą wersję PS. Ja OEM PS 6.0 nabyłem chyba rok temu z jakimś śmiesznym elementem komputeowym za 100euro. teraz tylko zassać z netu upgrade, zapłacić 500zł i legal CS2 za jakieś 900zł
    A zrobiłeś już tak? Bo mi się wydaje, że wersje OEM nie dają prawa do upgrade, ani chyba do niczego w ogóle
    Witam
    z tego co ja wyczytałam w jakimś czasopiśmie to można tylko aktualizować wersje 8CS ale mogę się mylić nie pamiętam ale poszukam i dam znać

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

Pelna wersja PSCS2 to $599 upgrade $149 z dowolnej wersji- ale nie z Elements
    Jakis czas temu byla promocja zakupu pelnej wersji PSCS dla osob ktore nabyly sprzet Canona razem z Elements...byl osobny link na stronie Adobe i wszystko bylo najlegalniej.
    Calosc $299 za wszyskto prosto z Adobe ......
    ( taka droge ja poszedlem - kupilem Canona A75 za $99 ....zona uzywa a ja mam PSCS )

jak chcecie zweryfikowac czy dane zrodlo jest legalne to skrobnijcie e-maila do Adobe podajcie namiary na strone i zobaczycie czy uznaja to zrodlo za legalnego dystrybutora oprogramowania.....
    Pare nikonow, troche szkla, jakies lampki i parasolki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linux_user
    Pelna wersja PSCS2 to $599 upgrade $149 z dowolnej wersji- ale nie z Elements
    Czyli z OEM też może być
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

Czyli z OEM też może być Smile
    Adobe Photoshop CS2 Upgrade
    To install this upgrade successfully, you will need a licensed version of any version of Adobe Photoshop, on the same platform as this purchase.
    NOTE:This upgrade does not apply to Adobe Photoshop Elements, Photoshop Album, Photoshop Limited Edition, or PhotoDeluxe licensed users.

To ze strony adobe .....wiec OEM tez

Domyślnie

linux user napisał:
    "jak chcecie zweryfikowac czy dane zrodlo jest legalne to skrobnijcie e-maila do Adobe podajcie namiary na strone i zobaczycie czy uznaja to zrodlo za legalnego dystrybutora oprogramowania....."
    To właśnie zrobiłem ze stroną opisaną w pierwszym poście tego wątku w zeszły czwartek, ale jak do tej pory Adobe nie odpowiedziało. Albo tak wolno działają, albo mają gdzieś czy ktoś ich piratuje.
    D90, 18-105 DX ED VR, 70-300G, SB600. Lovepro Nova5.

Domyślnie

Zgodnie z tym co napisano na stronie The Register

Adobe never offered Acrobat or Photoshop (with the exception of Photoshop Elements) as OEM software, but it is widely available from OEM vendors.
    Wszelki OEM Adobe jest nielegalny
    Pozdrawiam
    Tomek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

jest jeszcze takie rozwiazanie
    http://www.wacom.com/promo/photoshop_cs.cfm

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów