Szukaj
Wszystko co dobre szybko się kończy ....
Ostatni dzień na nartach rozpoczął się odwilżą. Na dole było z +5. Wszystko zaczęło płynąć i robić się nieciekawie. Wieczorem zaczął padać deszcz i plany z nocnej jazdy legły w gruzach.
Śniegu jest sporo więc nawet parodniowa odwilż nie powinna znacząco popsuć warunków.
Fotka z rana
i z końca dnia
I to by było chyba na tyle jeżeli chodzi o narty w tym sezonie. Może jakimś cudem uda się jeszcze wyskoczyć w jakiś weekend gdzieś na stok.
Ostatnio edytowane przez pil74 ; 04-02-2017 o 18:23
nic...
Moje narty już schowane u kolegi na strychu bo czasu na jeżdżenie brakło i nastały roztopy też :/
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Ja dopiero się rozkręcam.
Pozdrawiam
Marcin
Ja po siedmiu dniach słonecznego kursowania pomiędzy Jurgowem, Litwinką a Bahledovą Doliną oglądam już Warszawskie szarości. Mam nadzieję jeszcze na jakieś wypady np. do Bałtowa. Wszystko jednak zależy od tego czy zima raczy wrócić do centralnej części kraju.![]()
['O'] - | D800 | D700 | D90 |
0> - | SiR AF 19-35 f/3.5-4.5 | N 50 f1.8G | N AF-S 24-70 f/2.8G ED | N AF-S 70-200 f/2.8G IF-ED VR | N 28-80 f/3.5-5.6D | SB-900 | /|\ Fotopro 584N/FPH52Q... [ ]-| obróbka w LR6 na Laciu pińcet dwadziścia sześ... :P
Ja zawsze w Tatry jeżdżę po nowym roku a przed feriami. Mniej ludzi jest, większy spokój troszkę... W tym roku w zasadzie tylko Kotelnica. W zeszłym roku nie byłem i teraz mnie bardzo pozytywnie zaskoczyły nowe trasy i wyciągi. Jest gdzie pojeździć a i nie trzeba pod Kotelnicą już parkować - są alternatywy. Teraz wróciłem z Jakuszyc i próbowałem na biegówkach. Kilka kilometrów zrobiłem, nawet całą pętle ciut trudniejszą niż ośla łączka, ale to chyba nie dla mnie
W marcu jeszcze wypad do Austrii na zakończenie sezonu...
Sezon narciarski rozpoczęty.
Mimo trudności z pogodą było całkiem znośnie w Czarnej Górze i po czeskiej stronie w Dolnej Morawie.
Niby wszystko mam, ale jak się okazało przydały by się gogle do nocnej jazdy.
Moje uvex downhill 2000 S3 się do tego nie nadają i przy słabo oświetlonych stokach bywa dość ciekawie, szczególnie jak są muldy
I teraz pytanie co kupić, szybka S1?, żółta do poprawy kontrastu, czy może zupełnie biała.
Może jakieś propozycje...
Kask który mam to salomon, który dość dobrze pasuje z moimi goglami. Okulary odpadają, chcę mieć w pełni zakrytą facjatę, bo bywa zimno i bywa że wieje![]()
Czarna Góra, trasa A
Ostatnio edytowane przez pil74 ; 03-01-2018 o 22:07
nic...
Oo i super
Polecasz cos w okolicy dolnego slaska (jak najblizej od Zgorzelca)?
Jakie koszta na ok 2-4h jazdy? Do tego musi byc wypozyczalnia calego sprzetu bo nie mam nic swojego i zwiezc z domu niestety nie mam jak.
Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Skontaktuj się z nami