Modelka przepięknaA portrety wyśmienite, bardzo inspirujące
![]()
Szukaj
Modelka przepięknaA portrety wyśmienite, bardzo inspirujące
![]()
D90 | Nikkor 50/1.8D, Sigma 70-300/4-5.6, Nikkor 18-55/3.5-5.6, Samyang 10/2.8, Helios 44M-4 58/2, Chinon 135/2.8
500px
7ka jest najciekawsza
Taka modelka to skarb. Taka modelkę pokocha fotograf (i podziękuje Bogu, że ją spotkał) Kolory i subtelność ujęć na duży plus.
Bardzo mi się tutaj spodobało. Efekt finalny jak najbardziej na tak. 4, 5 i bonus z poranka naj
Czekam na więcej, bo modelka rzeczywiście z innej planety - świetna!
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Najlepsze pod każdym chyba względem zdjęcie bonusowe.
Światło, kolorystyka, balans bieli. Całe piękno forgrafowanej dziewczyny. Tak na marginesie - cz&b przy takiej modelce i kolorach to wręcz fotograficzna zbrodnia (6ka)![]()
Poza 5 wszędzie ciasne kadrowanie. Na 1 wręcz z ucięciem palców. 4 - cięcie w łokciach. To ucinanie... Mała łyżka dziegciu w beczce miodu... Zdjęcia generalnie miodne, a te bonusowe... Rewelacja!
oryginalna uroda modelki, i ta cera z piegami, podobna do cery pewnej znanej mi kobiety, wzbudziła wspomnienia...
Chyba wszystko zostało już powiedziane. Jest po prostu lepiej niż rewelacyjne. Od siebie powiem tylko i aż tyle WOW!
-----------------
D90 + D7200 | NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR | N35mm f/1.8G ED | N50mm f/1.8D | SB-700
Sporo detali gryzie moje oko, właściwie to każde zdjęcie ma jakieś "ale". Obróbka i modelka jest ładna, efekt końcowy to nie tylko "postproces".
Kolejny lis z tej samej sesji.
Han shot first.
Skontaktuj się z nami