Witamchciałabym kupić chłopakowi na prezent lampę błyskową do Nikona d90, zdarza się że by się na prawdę przydało ale są to i tak tylko zdjęcia amatorskie
nie chce wydać za dużo ale byle czego też nie chce kupić
myślałam nad używaną sb 600
Szukaj
Witamchciałabym kupić chłopakowi na prezent lampę błyskową do Nikona d90, zdarza się że by się na prawdę przydało ale są to i tak tylko zdjęcia amatorskie
nie chce wydać za dużo ale byle czego też nie chce kupić
myślałam nad używaną sb 600
Jak lampa używana z pewnego źródła /czytaj: zawodowy fotograf nie walił z pełną moc na każdym weselu/ to i warto. Chociaż to dzisiaj już dość leciwy sprzęt. Może coś z Yongnuo?
Tutaj jest... podpis
meike zgrabne są mk300
Jeśli tanie normalnych wymiarów lampy to polecam Meike MK-950, Triopo TR-920II, Triopo TR-586EX, Andoer AD-980II, dobrze działające z pełną automatyką, silne i solidne lampy.
Koesh, czy te lampy są do dostania w PL w oficjalnej dystrybucji, z polską gwarancją, czy trzeba kombinowac z aliexpress czy ebay itp?
Ostatnio edytowane przez Bruner ; 20-12-2016 o 01:14
D5300, Sigma 10-20 f4-5.6, Sigma 17-50 f/2.8, Tamron 70-300 VC USD, SB-700, YN RF-605N
Jest gwarancja i zakup na miejscu to chyba lepiej, yongnuo to dobre lampy, ja odpukać nigdy z opcji gwarancji nie korzystałem![]()
Skontaktuj się z nami