Półwysep Hook Head w Co.Wexford i przygoda na zdjęciach
Zdjęcie dość świeże, z soboty.
Zapraszam
Tu mała relacja.
Nie siedzimy, tylko zdjęcia robimy
Pozdrawiam
Rafal
Szukaj
fajne. dobrze poukladane
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Bardziej może nie, ale bardzo przyjemnie się ogląda. Zwłaszcza, że 2 miesiące temu sam łaziłem w Dublinie i Howth.
@biegły I chciałem teraz pomarudzić, ale nie jestem pewien czy przypadkiem już tak nie robiszprzydałoby się w takich "reportażach" wrzucać zdjęcia obrobione. Cos w stylu: opowiadasz, filmujesz i kilka sekund klatka ze zdjęciem itp.
Bo u nas zawsze jest zabawnieRafale Wasze filmy "akcji" zaczynają się bardziej podobać niż tylko same zdjęcia. Fajnie pokazujecie miejsca z lekkim humorem i tak trzymaćtyle że wcześniej tego nie pokazywaliśmy
Dziękujęfajne. dobrze poukladane
Czasami fajnie powspominaćBardziej może nie, ale bardzo przyjemnie się ogląda. Zwłaszcza, że 2 miesiące temu sam łaziłem w Dublinie i Howth.
@biegły I chciałem teraz pomarudzić, ale nie jestem pewien czy przypadkiem już tak nie robisz przydałoby się w takich "reportażach" wrzucać zdjęcia obrobione. Cos w stylu: opowiadasz, filmujesz i kilka sekund klatka ze zdjęciem itp.
Co do zdjęć, one będą w cz.2 - tak więc cierpliwości
Zamysł tego typu fimów nie jest jakiś*naukowy, bardziej, - wy i ja/my w plenerze
Ci co dobrze podglądają, zawsze coś wypatrzą z tego - inni mogą odbierać zupełnie inanczej np. bez sensu
Druga część przygód na Hook Head już w sobotę*na YT
Dziękuję i pozdrawiam.
Rafal
niesamowite zdjęcie jak dla mnie![]()
świetny film i świetna fota
jak zawsze robi wrażenie twoja praca
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Dobra robota Rafał!
Skontaktuj się z nami