Piewrsze podejście do nocnej fotografii z Pentaxem... nie kumam tego aparatu, cały czas w drugą stronę kręcę tymi pokrętłami. Staram sie jednak.
|K1|P15-30@15mm|f2.8|8sek|ISO6400|6pionów|
Szukaj
Piewrsze podejście do nocnej fotografii z Pentaxem... nie kumam tego aparatu, cały czas w drugą stronę kręcę tymi pokrętłami. Staram sie jednak.
|K1|P15-30@15mm|f2.8|8sek|ISO6400|6pionów|
Ostatnio edytowane przez FHR ; 05-12-2016 o 12:41 Powód: "pokrentłami"
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Niebo wyszło super, ale trochę dziwnie znika światło latarni na linii horyzontu... Przynajmniej ja tak to odbieram![]()
Nie znam sie na astro fotografii.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
no i dobrze, że wytykacie błedy... na przyszłość bedę uważał... łączenie całości z kilku kadrów... nie należy do najłatwiejszych.
Czy ty stałeś przy tym murku, gdzie było miejsca na dwie stopy? Jeśli tak to niezły kamikaze jesteś![]()
“There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams
ja tak....
Skontaktuj się z nami