Pośliń palec i przetrzyj![]()
Szukaj
Pośliń palec i przetrzyj![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
świetna rada, dzięki ale nie skorzystam
D80 N 35 1.8G T 17-50 2.8 N 70-300 VR SB-600
Na podstępu 8 dyszek sobie życzą jak kogoś to interesuje![]()
Pozdrawiam, Kuba
No jak mieszkasz koło Wawy to idź na postępu i Ci zrobią ładnie.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
nędzna prowokacja a strone masz zasyfiona wirusami
Co do tego czy prowokacja czy nie, to sie nie wypowiem, chociaż fakt... troche to dziwne postepowanie jak na doswiadczonego i udzielajacego sie na forum czleka.
Faktycznie strona jest deko niebezpieczna. Moj Kacper od razu blokuje dostep i krzyczy, ze sa trojany (radze koledze usunac trojany - dmuchanie nie pomoze).
Pozdr.
Pawel
Oplułem matrycę w D70s, kieliszek spirytu (ew. dwa) patyczek do uszu i jazda maczasz, przecierasz, druga mańką do sucha i już
![]()
@franeq
moze jestem ślepy,(a może mod zadziałał) ale nie widze żadnych linków (oprócz w podpisach)
chodzi o podpis autora watku
Można też kupić zestaw "dmuchający" do matryc za 170 zł, ale po co :P Kiedyś wpadło mi coś w rodzaju małego włoska na matrycę, i się dziwiłem skąd na błękicie nieba taki dziwny bumerang :P A gruszki rządzą!
|D40x|N18-55|N70-300VR|N50 f/1.8|NISSIN DI-622|palec wskazujący|filtry|dużo klamotów|
Skontaktuj się z nami