Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Domyślnie

Pośliń palec i przetrzyj
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krasnystuff

Domyślnie

świetna rada, dzięki ale nie skorzystam
    D80 N 35 1.8G T 17-50 2.8 N 70-300 VR SB-600

Domyślnie

Na podstępu 8 dyszek sobie życzą jak kogoś to interesuje
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

No jak mieszkasz koło Wawy to idź na postępu i Ci zrobią ładnie.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

nędzna prowokacja a strone masz zasyfiona wirusami

Domyślnie

Co do tego czy prowokacja czy nie, to sie nie wypowiem, chociaż fakt... troche to dziwne postepowanie jak na doswiadczonego i udzielajacego sie na forum czleka.

Faktycznie strona jest deko niebezpieczna. Moj Kacper od razu blokuje dostep i krzyczy, ze sa trojany (radze koledze usunac trojany - dmuchanie nie pomoze ).

Pozdr.
    Pawel

Domyślnie

Oplułem matrycę w D70s, kieliszek spirytu (ew. dwa ) patyczek do uszu i jazda maczasz, przecierasz, druga mańką do sucha i już

Domyślnie

@franeq

moze jestem ślepy,(a może mod zadziałał) ale nie widze żadnych linków (oprócz w podpisach)

Domyślnie

chodzi o podpis autora watku

Domyślnie

Można też kupić zestaw "dmuchający" do matryc za 170 zł, ale po co :P Kiedyś wpadło mi coś w rodzaju małego włoska na matrycę, i się dziwiłem skąd na błękicie nieba taki dziwny bumerang :P A gruszki rządzą!
    |D40x|N18-55|N70-300VR|N50 f/1.8|NISSIN DI-622|palec wskazujący|filtry|dużo klamotów|

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów