Szukaj
Ile razy widzę zdjęcia z tego miejsca zawsze robi to na mnie ogromne wrażenie. Światło robi tu robotę nadaje zdjęciu magiczny klimat.
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że za dużo koloru żółtego tutaj... ja bym nieco ściągnął na suwaczku luminacji.
Coś pokolorowane to za bardzo![]()
Czarny fulfrejm, czarny obiekty, czarny obiektyw, czarny statyw i biały komputer z jabłkiem. Gdy nikt nie patrzy, robie zdjęcia telefonem!
FACEBOOK | 500PX | INSTAGRAM | NATIONAL GEOGRAPHIC
sadze ze WB D810 ma niezły pomiar swiatła , kontrowe swiałto robi swoje, i to tyle odemnie - reszta jest sprawą odbioru, moze przez lata robienia zdjec wypaczyłem swój hehebyc moze trzeba te fotke obrobic na nowo od podstaw , bo czesto poprawianie czegos wychodzi gorzej
Druga wersja faktycznie lepsza w odbiorze. "Ożywiający" promień światła gra tu moim zdaniem główną rolę. Świetne zdjęcie![]()
Drogi moshico, oczywiscie, ze tam tak nie bylo- bylo trojwymiarowo, chlodno i most na zdjeciu duzo mniejszy niz w rzeczywistosci- bylo tam zupelnie inaczej. Kazdy naciskajcy spust migawki rozpoczyna mniej lub bardziej wyrazony proces kreacji nowej rzeczywistosci. Nie zapytasz przeciez widzac zdjecie czarno-biale lub powstale przy uzyciu szarego filtra: "czy tam tak bylo?" Albo patrzac na obrazy pana Picasso: "czy tam tak bylo?"... Wiem, ze i ty to wiesz, ale chcialo mi sie napisac, co napisalem. P. S. Zdjecie mi sie nie podoba choc technicznie jak zwykle bez zarzutu i oryginalne- w takich warunkach Rakotzbrücke sfotografowanego jeszcze nie widzialem.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skontaktuj się z nami