Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Poszło.

Ej, jak to dziękuję? A finanse? Mieliśmy pogadać o finansach! Robota wykonana, rzetelnie, pliki gif i psd poszły, a tu co?

Moja cena jest taka: wyceń robotę po pańsku - bo było szybko, sprawnie i bez gadania - i przy najbliższej okazji (albo bez okazji) przygotuj dla kogoś paczkę. Ale nie pół makaronu i stara czekolada, bo karma Cię dopadnie. Ma być tak, żeby było dobrze, bez ściemniactwa. Jak nei wyrabiasz finansowo, weź do pomocy kogoś z firmy, w końcu to też ich logo, więc niech się dołożą. Ma być rzetelnie, żeby ktoś się ucieszył. W ramach premii za szybkość, dodaj jakąś zabawkę, komuś się przyda.

Jest zgoda, czy będziemy negocjować?

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tak się zastanawiam głośno - nie lepiej będzie zrobić obie wersje w SVG?
    Jakbym się chciał zastanawiać, zastanowiłbym się co to za filmowcy, którzy nie dadzą rady mając wektorowego pdfa... Żądać przeźroczystego gifa w dzisiejszych czasach to trochę słabe (i dla samego formatu i w ogóle), mając wszystko co trzeba do dyspozycji, no ale co kraj, to obyczaj.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fumio Zobacz posta
    Też ładne. Tylko nie wiem co na to filmowcy. Ale dziękuje.
    A, nie doczytałem do czego to ma być i niesłusznie przyjąłem, że na potrzeby WWW.
    Ale jeśli filmowcy sobie nie poradzili z PDF i AI, to nie świadczy o nich zbyt dobrze...

(duże obramowanie troszkę wyszło ).
    W sensie dużo "pustego" dookoła logo? Tak było w PDF-ach, usunąłem tylko przeszkadzające tło.
    FF (Fuji + Fuji)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Poszło.

Ej, jak to dziękuję? A finanse? Mieliśmy pogadać o finansach! Robota wykonana, rzetelnie, pliki gif i psd poszły, a tu co?

Moja cena jest taka: wyceń robotę po pańsku - bo było szybko, sprawnie i bez gadania - i przy najbliższej okazji (albo bez okazji) przygotuj dla kogoś paczkę. Ale nie pół makaronu i stara czekolada, bo karma Cię dopadnie. Ma być tak, żeby było dobrze, bez ściemniactwa. Jak nei wyrabiasz finansowo, weź do pomocy kogoś z firmy, w końcu to też ich logo, więc niech się dołożą. Ma być rzetelnie, żeby ktoś się ucieszył. W ramach premii za szybkość, dodaj jakąś zabawkę, komuś się przyda.

Jest zgoda, czy będziemy negocjować?

- - - - kolejny post - - - - - -

Jakbym się chciał zastanawiać, zastanowiłbym się co to za filmowcy, którzy nie dadzą rady mając wektorowego pdfa... Żądać przeźroczystego gifa w dzisiejszych czasach to trochę słabe (i dla samego formatu i w ogóle), mając wszystko co trzeba do dyspozycji, no ale co kraj, to obyczaj.
    Nie pisałem, że chcę za darmo. Wysłałem maila na prv.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Miło mi poinformować towarzystwo, że kolega Fumio - tak jak powiedział, że nie chce za darmo - zgodził się bez zbędnych targów i dalszych negocjacji na moją propozycję wyrażoną wyżej. Na privie uzgodniliśmy szczegóły i kończąc muszę powiedzieć, że chciałbym wszystkie swoje sprawy załatwiać z taką klasą.

Jestem zadowolony, mam nadzieję, że filmowcy też będą.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123