Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Julita

Gemini
    Gość

Domyślnie

Fajne foteczki... 1. trochę popada w pesymizm... IMHO wyczuwam atmosferkę przygnębienia ....

swiatlo
    Gość

Domyślnie

A mi z wyjątkiem dwójki podoba się cała sesja. Na trójce jest za dużo prawego, a już na pewno trzeba wykadrować przed tą rurą. Jednak bardzo mi się podoba smutny wyraz twarzy modelki. W ogóle ładne zdjęcia i ładna modelka.

Domyślnie

dziękuję przekaze. Nie tylko piękna modelka, ale i wspaniała koleżanka.

Czyli rure Out i na trzecim mniej prawego... spoko Wielkie dzieki. Czy ktoś ma jeszcze jakies konstruktywne uwagi ? Z pewnością przydadzą sie nastęnym razem.
    Pozdrawiam

Domyślnie

trójka jest pro. Zostaw rure, nie słuchaj światła (aaaa ) a 4 też jest superrro, ale za zimny balans.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    Czyli rure Out i na trzecim mniej prawego... spoko Wielkie dzieki. Czy ktoś ma jeszcze jakies konstruktywne uwagi ? Z pewnością przydadzą sie nastęnym razem.
    Za Radosso: brońcieboże nie kieruj się ślepo moimi sugestiami! Ja tylko mówię co mi się bardziej podoba. A Twoje zdjęcia mają się Tobie podobać...

Domyślnie

subiektywnie podobaja sie bardzo, ale obiektywnie bardzo średnio... moze zalezy to od doswiadczenia

Domyślnie

4. Obetnij górę, będzie chyba lepiej. Najlepsze dla mnie.
    3. Jest dobrze, nie wiedziałbym co zmienić, i nie wiedziałbym po co. Jedynie spróbowałbym zrobic wersję cz-b może.
    2. Sympatyczne. Trochę nieczysta forma, ale przyjemne światełko i nasycenie. Kadr - no może rzeczywiście zdecydowanie ciaśniejszy byłby jeszcze bardziej dynamiczny?
    1. Najmniej się podoba, bardzo słaby kadr. Świetny kontrast kolorów i jednolitego tła, ale to zdjęcie może w poziomym kadrze byłoby lepsze? Światełko ok.

Domyślnie

Dla mnie "trójka" najładniejsza.
    I rura musi być - jako równoważnik.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

janis ... dwa softboxy, blenda i światło słoneczne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów