Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Forcella Lavaredo

Jako, że podobała się Marmolada zapraszam na kolejne zdjęcie z Dolomitów.
    Forcella Lavaredo to jedna z bardziej znanych przełęczy w tych górach. Nic dziwnego w końcu znajduje się tuż obok ikony Dolomitów - Tre Cime.
    Jak dla mnie jedno z piękniejszych miejsc jakie dane mi było tam podziwiać.

Domyślnie

ciut, ciut deko lekko za jasno, moim zdaniem.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Te granie na drugim planie wyglądają jak z baśni.
    Natomiast skalę i potęgę miejsca człowiek uświadamia sobie widząc - skądinąd pokaźny, kilkupiętrowy budynek schroniska...wyglądający jak pudełko zapałek.

Domyślnie

Podoba mi się to odcięcie gór chmurami no i pensjonat/hotel dla porównania skali
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Niesamowity widok - potęga gór, świetne warunki. Czy naprawdę była aż tak duża różnica między jasnością pierwszego i dalszego planu?

Domyślnie

Dzięki serdecznie za komentarze

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    ciut, ciut deko lekko za jasno, moim zdaniem.
    Jak oglądam na telefonie to faktycznie ciut ciemniej by było lepiej, na monitorze jest ok.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Niesamowity widok - potęga gór, świetne warunki. Czy naprawdę była aż tak duża różnica między jasnością pierwszego i dalszego planu?
    Te granatowe chmury dogoniły nas w ciągu godziny i zlały strasznie ale słońce co jakiś czas prześwieciło. To właśnie jeden z takich momentów rozpogodzenia. Zresztą deszcz w Dolomitach lał każdego dnia.

Domyślnie

Krunz świetna ta praca, z Marmoladą się wstrzymałem ale tutaj nie mogłem. Te chmury i przestrzeń oraz kolory, budyneczek daje skalę. W Tatrach bym takiego ujęcie nie zrobił
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Krunz świetna ta praca, z Marmoladą się wstrzymałem ale tutaj nie mogłem. Te chmury i przestrzeń oraz kolory, budyneczek daje skalę. W Tatrach bym takiego ujęcie nie zrobił
    Wielkie dzięki Co do Tatr to ciekawe jak będzie wyglądał Giewont za kilkaset lat kiedy jeszcze bardziej podchrupie go erozja i czy Mnich będzie jeszcze stał.

Domyślnie

Doniosłem na zdjęcie tam gdzie trzeba. Że też nikt na to wcześniej nie wpadł. Aż dziw...

Uprawnienia umieszczania postów