//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-05-2026 o 08:18 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Bardzo przyjemne zdjęcie w odbiorze. Trochę przeszkadza barierka po lewej, odciągając wzrok.
Fajnie, ciepłe, miłe dla oka zdjęcie. Też mi ta barierka odrobinę przeszkadza, ale to drobiazg.
['O]
Dzieki za opiniejesli nadazy sie okazja zeby zrobic kolejne zdjecia chetnie dodam cos wiecej do oceny
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Dobrze, że w porywie namiętności fotografowania nie odpuściłeś kadrowania!![]()
Poważnie mówię, to zdjęcie jest miłe i fajne dlatego, że ma dobrą i prostą, czytelną, mocną choć nieagresywną, wyrazistą kompozycję i dobry kadr. Przy następnych nie odpuszczaj tego a jak złapiesz lepsze światło bądź pokusisz się o intensywniejszą (co nie oznacza cięższą czy agresywniejszą) obróbkę, będzie tylko lepiej.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Na fotce nr.2 bardzo niefortunnie wyszedł cień z prawej strony (lewy policzek). Wygląda jakby modelka miała mocno zdeformowaną twarz (a nie ma co widać na nr.3)
Na fotce nr.3 przeszkadza mi ramię na pierwszym planie mocno konkurujące z twarzą a poza tym ostrość chyba ominęła oczy modelki.
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
ZGŁOŚ SWOJE ZDJĘCIE DO TEMATYCZNYCH
PODEJMIJ WYZWANIE
Dzieki wielkie za opinie faktycnie cien na 2 wyszedl dosc niefortunnie teraz tez mi to przeszkadzaco do ostrosci na 3 to ja jestem w stanie zobaczyc kazda rzense oraz ze Dziewczyna ma soczewki wiec ostrosc jest tam gdzie trzeba ale moze jakosc ucierpiala przy dodawaniu zdjec za pomoca Taptalka
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bardzo możliwe. Też kiedyś taki babol mi się zdarzył![]()
D750 | D600 | Tamron 24-70 2.8 G2 | Nikkor 14-24 2.8 | Nikkor 105 2.8 micro VR | Helios 44-3 f2 | Sigma 50 1.4 Art
WYWOŁAJ RAWKA
ZGŁOŚ SWOJE ZDJĘCIE DO TEMATYCZNYCH
PODEJMIJ WYZWANIE
Skontaktuj się z nami