Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Rakotz

Domyślnie

opad szczeny, znów, ładnie, świetnie uchwycone, pięknie wypracowane i obrobione
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madebyzosiek Zobacz posta
    Wspaniałe zdjęcie, już zgłosiłem do odpowiedniego konkursu Gratuluję!
    Dzięki Ci bardzo

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Do zdjecia nie bede sie odnosil, zeby na marude i malkontenta nie wyjsc (ktorym jestem), slowo jedynie w tzw."kwestii formalnej"- nie ma miejsca ani obiektu o nazwie "rakotz"- jest "Rakotzbrücke", "Rakotzsee" lub, jesli chcemy cos o lokalizacji, "Kromlau" lub "Gablenz". Pzdr.
    Miło, że tu są tak bardzo uczynni ludzie...nawet z tytułem pomogą
    nie pomoże sprzętu kupa jak fotograf (_!_)

Domyślnie

Kadrowa rewelacja!

I kolejny przykład, że jeśli się ma odpowiedni powód, a także głowę na karku i wyrobiony zmysł - można łamać utarte szlaki, jak choćby ten mówiący o centralności kadrowania. Zresztą jak zawsze ze starymi i dobrymi zasadami: jeśli jest mocny powód i robi się z głową - efekty są powalające.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Jeśli miałbym coś zasugerować, to odrobinę ciaśniejszy kadr, dzięki czemu odciąłbyś te wyłamujące się z tonacji całości kwiaty z lewej strony i minimalnie zbyt zaakcentowane czernie (jak na ogólny pastelowy efekt). Niemniej jednak całościowo, i tak jak jest, to jedno z lepszych zdjęć z tego miejsca jakie ostatnio widziałem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów