Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
PiotrW w nikonie d70s brak usb 2,0 ? hm to w takim razie jakie jest Przy obecnych cenach kart cf (jedne z tańszych na rynku) to tylko powód do zadowolenia.
Wydaje mi się, że w d70s usb jest jednak w starszym standardzie 1.0... ale to w sumie drobiazg,
co do kart, to nie chodzi mi o cenę jednych czy drugich bo przy wydatku kilku tysięcy pln to nie ma aż takiego znaczenia ale tak jak pisałem wyżej SD są dla mnie po prostu wygodniejsze bo mam w laptopie wbudowany czytnik tych właśnie kart...nie będzie to napewno czynnik decydujący ale jednak ,
co do d50 to również brałem go pod uwagę ale chyba jeszcze trudniej go obecnie dostać niż d70s

Zbigniew,Paprycjusz.... jak pisałem wyżej, z ograniczeń podpinania starszych szkieł (w tym legendarnego 50/1.8 ) w d40/40x zdaję sobie sprawę ale tak jak pisałem zakładam, że i tak zostanę jedynie przy szkle kitowym ,

a jak jest z obsługą tych aparatów?.....czy np. obsługa d80 sprawiać będzie laikowi (no... może z małym doświadczeniem foto ) aż takie problemy?...jak to wygląda w porównaniu do d40/40x czy d70s?