Świetny fot!
Szukaj
Świetny fot!
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. |Z6II|N24-70/2.8S|N70-200/2.8S|N24-200|ZTC-2.0x|S135/1.8|N105/2.5| kojotowe.pl fikołki
To "Czar PRL-u" jest? Fajne.
Kocham takie klimaty cz-b i rustykalny vibe!
Sporo szwedzkiej blachy i trochę szkła...
Jakoś tak bez pospiechu, spokojnie powoli...
A jednak to wszystko już minęło, bezpowrotnie odeszło.
Tęskno mi coraz bardziej do takich widoków!
Zostały tylko wspomnienia i te zapisane obrazy.
484.
Koledzy, dziękuję wszystkim za odwiedziny i wpisy w tym wątku. Widząc te 200 tyś. odsłon na liczniku powiem wprost, że w życiu się tego nie spodziewałem zakładając go.
Cześć Sławku,
481 - świetnie uchwycone! Ten moment kiedy dwa łby i Pan Motorek idealnie ustawione
482 - bardzo podoba mi się pokazanie pierwszego planu. Nieostrość tła. I motyw unikalny już coraz bardziej widok...
Świetne zdjęcia. Tylko za mało wrzucasz
Z taką oglądalnością 200 tys. możesz zostać jakimś influłenserem czy jak to tam się nazywa...
Pozdrawiwam. Piotr
Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95
Myślę,że to my, odbiorcy Twoich obrazów powinniśmy podziękować za Twoją opowieśćdzięki!
A ja nadal czekam na jakiś komercyjny produkt będący wynikiem tych prac...
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Czas płynie, a @zeberek1 swój "zapis socjologiczny" tworzy. Cierpliwość i wytrwałość, to niewątpliwie jedna z cech dobrego dokumentu. Druga sprawa, że ta seria wciąż powstaje zgodnie z pewną jasną i czytelną wizją autora. I autor i chyba odbiorcy wiedzą DLACZEGO zostały zapisane. Poza tym te zdjęcia sobie płyną wraz z czasem, swoim rytmem. Opowiadane gdzieś po cichu i z boku, nie biją po oczach, nie rzucają w wir. Konsekwentnie płyną.
Skontaktuj się z nami