oj cos się już zarysowuje na horyzoncie. rzeczywiście chyba ten pierwszy z nich jest mocniejszy jak do grania.
jeśli możecie proszę o dalsze oceny!
Szukaj
oj cos się już zarysowuje na horyzoncie. rzeczywiście chyba ten pierwszy z nich jest mocniejszy jak do grania.
jeśli możecie proszę o dalsze oceny!
Takie tam starocie
Qualcom jest lepiej zoptymalizowany pod gry a sprawdzał kolega jakie układy graficzne oba zawierają. Lenovo w yoge postawiło na design, oszczędzając na procesorze i matrycy.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
dla 7 latka?
jakikolwiek. Najtańszy.
I tak bedzie zadowolony. I tak za kilka lat wymienisz. Albo szybciej jak go zepsuje. Co moze stać sie w kazdej chwili![]()
Mój mały ma na razie acer b3-a20, 10 cali, ale wcześniej miał Asusa MemoPad HD 7. Dla niego wszystko jedno było jaki i tak złącze usb do ładowania urywał.
Jakikolwiek najtańszy polecam, najlepiej z jakąś obudową ( skórką) która ochroni trochę tablet kiedy upadnie. Mój kumpel kupił ostatnio synowi w wieku 9 lat tablet za bagatela 2000zł , mały niestety po tygodniu czasu potłukł go bo mu upadł xD. Ogólnie bardziej polecam laptopa bo nie jest tak mobilny jak tablet i nie będzie go tak często przenosił przez co może tablet dłużej pożyje.
Skontaktuj się z nami