Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Kult w Płocku

Domyślnie Kult w Płocku

Kolejny koncert po Dodzie w Płocku.

Kult grający m.in. piosenki Taty Kazika zagrał tam, gdzie część z tych piosenek powstała. Przedstawiam Wam moją foto-relację z tego koncertu. Oczywiście oczekuję komentarzy

1.

.
    .

10.
    EDIT - brak plików na serwerze.

Na zakończenie dodam, że ochrona znowu nie puszczała pod centrum sceny pozostawiając nam 5m^2 z jednej i drugiej strony sceny... Żeby przejść trzeba było doginać za sceną. Czy w innych miastach też tak wykombinowali? Tragedia...
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 02-11-2019 o 22:35 Powód: brak zdjęć, wygasły linki
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

dla mnie tez ok, szczególnie nr 9 a nieco diabolicznie wyszła 3 przez co zwróciła moja uwagę

Domyślnie

Mnie się podoba, ładnie wyszło. 9 najlepsze.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

Robiłem zdjęcia na koncercie Kultu na opolskich piastonaliach....można było focić tylko przez 3 minuty a potem wyjazd i kombinowanko Za to u nas to się działo ciekawiej pod barierkami niż na scenie

Domyślnie

Witam ,

Fajny koncert! Ale tróki bym nie dawał, kazik wszyszedł potwornie ( dosłownie przez te czarne cienie na ustach ).

Świetne 7,8,9! I chwilia i wykonanie. Gratuluj i pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Dzięki za komentarze 3jka celowo wstawiona bo Kazik zabawnie wyszedł - takie było oświetlenie i tak wyglądał...

Przemek - szeroki i pół szerokie są robione moim tamronem a portretowe Goldena VR'ką (jak zaczął robić swoim
    szerokim to dał mi swoją szklaną lufę.

Mam jeszcze pytanie - czy na fotkach jest wyraźny szum (interesuje mnie zwłaszcza 9). Dzisiaj zdjęcia widziałem w pracy na mońku kolegi i się przestraszyłem. Jak obrabiałem u siebie to nie widziałem tak dużego szumu. Jak jest u Was?

P.S.:
    w ten weekend Brodka, Zakopower i T.Love. Mam nadzieję, że mi się coś uda.

Domyślnie

super !!!! jak dlamnie foty oddaja fajny klimat
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mziel Zobacz posta
    Dzięki za komentarze 3jka celowo wstawiona bo Kazik zabawnie wyszedł - takie było oświetlenie i tak wyglądał...

Przemek - szeroki i pół szerokie są robione moim tamronem a portretowe Goldena VR'ką (jak zaczął robić swoim
    szerokim to dał mi swoją szklaną lufę.

Mam jeszcze pytanie - czy na fotkach jest wyraźny szum (interesuje mnie zwłaszcza 9). Dzisiaj zdjęcia widziałem w pracy na mońku kolegi i się przestraszyłem. Jak obrabiałem u siebie to nie widziałem tak dużego szumu. Jak jest u Was?

P.S.:
    w ten weekend Brodka, Zakopower i T.Love. Mam nadzieję, że mi się coś uda.
    Dużo zależy od monitora czy lcd Ale taj jak mówi pebees na odbitce powinno być ok.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Wstyd przyznać ale... ja żadnego zdjęcia nie mam na papierze Wszystko co robię potem na płytki, na dysku trzymam tylko wersje z dłuższym bokiem 700px... Powinienem to zmienić chyba co?

Domyślnie

Super, zwłaszcza podoba mi się 6.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów